To, že ČSCH maže příspěvky svých členů, je norma.
Nově maže příspěvky i Chovzvirat.cz, takže veškeré včerejší reakce jsou pryč.
BRAVO!
Reakce na pomlouvačnou kampaň týkající se členů ČSCH, z.s.

16.02.2025, 10:30:23 xxx.xxx.230.164
Velice se omlouváme, ale smazal jsem 4 příspěvky od anonyma, patrně od vás, a nebyly smazány proto, že jsou psány od členů ČSCH, ale proto, že se neumíte slušně vyjádřit. Je to jedno z pravidel našeho fóra. Můžete to tedy zkusit znovu a slušně a věřte, že příspěvky zde zůstanou. V žádném případě nemá mazání nic společného s vaším názorem. Hezký zbytek víkendu.
Proč lžete. Ne všechny byly neslušné, přesto bylo smazáno vše. Ostatně i neslusnost vyjadřuje názor, každý žije sám za sebe. Větší sprostotou než vulgární slovo je cenzura. Stojí vám to za to? Asi ano

Když žijete sám za sebe,tak si za tím stůjte a nepište jako anomym,ale přihlaste se.Anonymně kritizovat to je tedy umění.
Acher je jméno nebo příjmení, ať vím za čím si stojíte. Jaky je mezi nami rozdil? Když už tady kritizuji anonymně

Zase jeden zakomplexovaný chudáček, co se neumí ani podepsat. Ale bude tu pištět, že je cenzurován🙄 A neslušnost a vulgarita nevyjadřují názor, ale interpretují omezenost autora

Vidím v tom rozdiel. Acher je prispievateľ, ktorého príspevky si viem priradiť k iným príspevkom prispievateľa Acher.
U anonyma je to inak. V jednom príspevku môže niečo vychvaľovať, v inom to podobné môže aj haniť (ak sa mu to práve hodí), nik neodhalí nekonzistentnosť jeho názorov. Navyše robí diskusiu neprehľadnou.
Anonymní:Acher je jméno nebo příjmení, ať vím za čím si stojíte. Jaky je mezi nami rozdil? Když už tady kritizuji anonymně
Velký.
Viz výše. Acher je přihlášena a už, byť virtuálně, známa. A její názory taky. Navíc stojí za přečtení.
Vy jste prostě anonym - a ti se tady objeví, chvíli prudí a zase zmizí, aniž by toho někdo litoval.
A pokud je tady někdo smazán, má to pádný důvod. A my jsme rádi.
Napíše mi někdo se se vlastně děje? Nějak o žádnym průseru ČSCH nevím, o co jde?

Anonymní:Napíše mi někdo se se vlastně děje? Nějak o žádnym průseru ČSCH nevím, o co jde?
Vedení ČSCH je už průser sám o sobě, mnoho let, nejen to poslední. Kdyby nevystavovali PP psů, tak už dávno vše prohospodařili…a jsou v mínusu.

ČSCH žádné PP psů nevystavuje ani pod sebou psy nemá.Když už něco kritizujete ,tak si zjistěte co.

acher:ČSCH žádné PP psů nevystavuje ani pod sebou psy nemá.Když už něco kritizujete ,tak si zjistěte co.
ale za mne je pod sebou mělo a vystavovalo (služebáky měl svazarm,lovecké myslivci a ostatní ČSCH) …jak dlouho už je teď nevystavuje jsem línej hledat… ale dlouho to nebude

Před více než 50ti lety čuvači a berńáci měli v PP razítko ČSCH,čuvači SZCH,ale PP vystavoval Československý myslivecký svaz,později SKK u čuvačů už v 80.letech ČMJ.
Nadpis "Pomlouvačná kampaň" myslí zadavatelé vážně?
Co je “pomlouvačného” na tom, když se člen svazu ptá,
jak mohl vzniknout zápis z valné hromady, která se nekonala?
Kde Bukovský vykouzlil údaje?
“Podržtažka” není vulgární výraz. Je to jednoslovný názor někoho na někoho (možná to tedy příslušný mohl zdůvodnit).To za mne ke smazanému příspěvku. Další smazané příspěvky jsem nečetl, tam tedy vulgarity nehodnotím.
Těžko pochopitelné je, že členové ústřední kontrolní komise jsou stejně jako ÚVV ČSCH přesvědčeni, že svým zvolením si zajistili pětileté období, kdy si mohou dělat cokoli se jim zlíbí. A členská základna bude jen sedět a čekat, bez jakéhokoli odporu, až toto pětileté období skončí. Na druhou stranu je škoda, že delegáti valné hromady nemají žádnou zodpovědnost za to, koho do nejvyšších svazových orgánů zvolí a v jejich domovských organizacích, pokud to sami neuvedou, se to v podstatě nikdo nedozví. Konkrétně u nynějšího předsedy svazu bylo mnoho indicií pro to ho nezvolit, že nikdy nepochopím delegáty, kteří mu své hlasy dali...
Já tomu nerozumím. Co s tím máme tady udělat?
Musíte s tím něco dělat? Plkate tady o jiných lejnech která nemají s chovatelstvím nic spolecneho a to vám nevadí. Můžete to zase nechat smazat jestli je lejno pro vás moc vulgární
Lejno je v pořádku.
A ano, plkáme tady. Ale o tomhle zrovna ne. Asi zůstanete osamělý.