A slon má také takového příbuzného.
Myslíte damana?
A nejvíc lidských životů mají na svědomí komáři a moskyti. Tak je zakážeme taky!
A slon má také takového příbuzného.
Myslíte damana?
A nejvíc lidských životů mají na svědomí komáři a moskyti. Tak je zakážeme taky!
Enže dyž jí podrazíte nohy, tak už nevstane.
V dávných dobách jsem dokázala povalit 120kilové tele. Ale ta žirafa má přece jenom trochu víc. A co kdyby mě přitom zalehla?
janaa:A kabara znáte? Takový roztomilý zvířátko a jaký ten má zuby. Všechno zakázat,preventivně🤣
Ti dik, fakt!
Se asi zacnu bat i akvarijnich rybicek.
Jo, když se vyleje akvárko s piraněma… 😀
Hlavně těm co zakážeme taky zakážeme cestovat hromadnou dopravou. To je naučí.
Jsou taky jedovatí - čtverzubci například, keříčkovci, Plotosové.. A Tetraodon, velký, dokáže prý bez problémů ucvaknout prst, ty zuby, ty čtyři hlavní, slouží k drcení ulit šneků a další potravy, a velké druhy mohou mít až 60 cm délky, to fakt není kámoš na hraní 😉
Vzdyt to rikam!
Vsechno zakazat!!
Hlavne lidi!!!
Lidi mají malý zuby. 😀
No jo, ale zase mají kulovnice, brokovnice, nože…
tak to musíme zakázat i kraby!
https://www.youtube.com/watch?v=0QaAKi0NFkA
To je pěkný video 😀
ale jinak krabi jsou roztomilí, ty si necháme
A co vosy? Myslel někdo na vosy?
Tolik nenávistí ve Vás je, to jsem si o Vás teda nemyslela!
🤣
čkodááá, že nemám čas, namalůvala bych kométu, jenž žirafě haxny podrazila!! 😀
Prosíííím, udělejte si ho! Chci být navždycky zvěčněná.
Bych si dovolila jen upozornit,že vona jí sice podrazí haksničky,ale žirafa jí pak praští tou kebulí,takže kometa mrtvá😎
Se uhnu, ne?
Navíc, se šestimetrovým krkem mě kebulí trefit nemůže. Zalehne mě její trup.😉 Ne, že by na tom ve výsledku záleželo.
kometa:Se uhnu, ne?
Navíc, se šestimetrovým krkem mě kebulí trefit nemůže. Zalehne mě její trup.😉 Ne, že by na tom ve výsledku záleželo.
To teda může,vona má natrénováno a nějaká kometa jí nebude vyprávět, co může nebo nemůže😎
janaa:Bych si dovolila jen upozornit,že vona jí sice podrazí haksničky,ale žirafa jí pak praští tou kebulí,takže kometa mrtvá😎
Ale houby. Když do žirafy narazí kometa, tak bude mrtvá nejen žirafa, ale i široké okolí. Dost možná vyhyne většina fauny i flóry. Nechtějme to. Kometa prostě nikam narážet nemůže. Zakázáno.
Prosíííím, udělejte si ho! Chci být navždycky zvěčněná.
OKá
. Kometa prostě nikam narážet nemůže. Zakázáno.
POZDĚ