Odpověď na příspěvek uživatele biaca z 29.01.2025, 10:05:54
Zde je váhový rozdíl zcela patrný. Jinak u nás starší je tedy typ wrestlingu, ale mladší zase honič. (mladší je mrštnější a starší tu nevýhodu dohání váhou.) Ale mám oba dva kluky naučené, že pokud hra přesáhne meze, tak když je okřiknu tak se klidní.
Odpověď na příspěvek uživatele Tenurri z 29.01.2025, 10:45:41
Joo, to vona Talinka naše malinká 😀 taky nerada. Ona prostě
*neovládá svoje tělo
*nepřemýšlí
a je úpablb 😀
Je to pes, který mne nedávno - v prosinci - jako devítiletý dospělý pes - dokázala přehlédnout na louce, kterou jsme právě opouštěli s Rumíčkem a ona nás dobíhala a ….srazila mne k zemi. Vzhledem k v té době bloklým zádům, jsem málem byla bez psa, protože hrozilo, že si ji sama zabiju. Takže se nedivím ani šestileté dámě kolií, ani ragdollí dámě kočičí. Zvlášť, když - si odhaduju? - bude ragdoll taková něžnější duše.
Jo a ještě jedna věc pro zadavatelku. Možná důležitá?
Náš kocour se mnou přes škrábání taky komunikuje. Min. jsem vypozorovala, že začne škrabat v momentě, kdy chce jít ven a já to hned telepaticky neodhalím z toho že sedí a čučí 😀 😀 😀 Do někam, ne na mne 😀 . Takže pak jde a začne škrabat.
Odpověď na příspěvek uživatele Tenurri z 29.01.2025, 10:17:53
ne všechny kočky dávají kocouří “wrestling”.
Já teda měla vždycky kocoury, aniž jsem to plánovala. A ti poslední dva si opravdu hrají jako wrestlingoví zápasníci v kombinaci s judem. Klidně praští s tím druhým o zem, až to zaduní.
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 29.01.2025, 11:04:04
Telepaticky neodhalím…😂
No líp bych to nenapsala… alespoň já to takhle měla s obouma kočičákama… no je hrozný mít doma tak nedůvtipnýho člověka..když z toho čučení je jasný o co jde.
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 29.01.2025, 13:12:21
No! Já ho chápu, má to chudák těžký. Žrádlo až pod nos a to ve formě, kterou zrovna ten den jako……. nikdy nevim, co chce….. domů ho volají, aby nespal někde nad slepicema v seníku, ale na gaučíku v teple…. Těžkej život kocoura dvou domácností 😀
no hele to mě překvapilo tohleto. Měla jsem kočky za elegantní tiché tvory o kterých člověk neví, takovej tichej stín. A to hovado mouratý, když se rozparádí a běží, tak má člověk strach, že za ním běží rozzuřenej pětisettunovej hroch. S obezitou. 😀
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 30.01.2025, 08:39:22
Hele, teď fakt nepřeháním a bez nadsázky - to hovádě dupe tak, že když jsem tuhla šla v šeru z procházky a von někde cestou číhal /to dělá / aby nás přepadnul a běžel za mnou, já se opravdu lekla toho dupotu, ač už ho teda znám, není to nic novýho , prostě to bylo, jak když za mnou běží něco velikýho. Fakt překvápko. A když se honíme po zahradě?? 😀 😀 Dusá fakt jak ten rozzuřenej hroch - vocas mu vlaje, uši má rozhozený a … dusá 😀