Tady bydlet, tak jsem v ráji.
Celoroční teplákofka
Hmmm, ne. Málo stromů na pálení.
..také ne…tam bych nemohla mít slepice,husy, kačenky,kozy😀….

Přesně.. Je to mrňavý..

A temno, já potřebuji VELKÁ OKNA 🙂
Ale jako chatička na odpočinek u vody by to bylo ideální.

JardaPecival:Tak sem neodolal a jal se letos vyzkoušet, zač je toho loket.. Samá chvála, cena jak za raketoplán, hyň sa hukáže!!
Jen se připomínám, že brzy budu čekat první reakce 😉 Nemýlím-li se, příští týden vás čeká líhnutí a krmě je kuřecí, tak alespoň, jestli se na to vrhají jako piraně, nebo kolem toho chodí a raději zobou podestýlku 😲 Právě dostavujeme voliéru pro exoty, tak budu letos líhnout později, bo mám ptáky i v odchovně, ale vejce už jsem poptal, tak bych možná též zainvestoval, při dobrých referencích 😉

Příští pátek beru dovolenou a začínáme klubat.. První dny kuku krupici a pak začnu Mifumu.. Tak pak napíšu.. Měl sem ale strašnou chuť oddělit "pár" kousků a jet pro porovnání na Energysu, ale byl by to pro mě záhul na prostor i práci s nima, tak to nedopadne.. Škoda, bylo by to zajímavý.. Jinak po prosvícení mám z 84 > 71 živejch, vlastní 2 neoplo a 4 kruhy smrti + sedm z Gyronu, tak snad se něco vylíhne..

tak to nevypadá na špatný výsledek, na to v jakém stavu ta vejce z Gyronu došla 😉 Budu se těšit na info i případné fotky

Tak večer výpadek proudu, UPSka podržela, připojoval sem si do ní lampičku, Brinsea zahaprovala, několikrát se vypla a zapla.. Pak běžela normálně.. Teď sem byl na záchodě, cestou zkontrolovat a Brinsea vypnutá.. Po zahejbání kabelama naskočila a 25,5°C. Ještě sem se z toho nevzpamatoval 😢

Tak to není dobré ☹️ Držím pěsti ještě intenzivněji, aby líhnutí dopadlo 😉

Hlavně že mám generátor.. Ale prodlužku v UPS s vykloktanou zástrčkou 👎 Ráno jsem ji vyměnil za jinou a prosvítil 2 lísky po 6ti, v každý bylo pět hejbacích a jedna nehejbací.. 13tej den.. Chjo..

Tak to ještě není ztraceno😉 Člověk se snaží myslet na všechno, ale bohužel vždycky na něco zapomene. To znám …

Teď sem prosvítil další dvě lísky z druhý strany líhně a všech 12náct bylo hejbacích.. Bylo krásný vidět, jak se rozčilujou, kterej vůl jim svítí do vočí, když ještě neuměj mrkat 🙃 Doufám, že to na nich nezanechá nějakej vývojovej defekt, ale snad to na to byla krátká doba.. Ale stejně, většího blba než sem já, aby člověk pohledal..

Tak to je super👍 Držím pěsti, aby vývojové vady nebyly, kuřata pod kvočnou, taky musí přečkat takové momenty, kdy se kvočna krmí😉
Držím kuřátkům palce!!..myslím, že to tak hrozné,jak to vypadá, nebude..list má pravdu, občas se i kvočna venku zapomene 😀
Hezký Velikonoce.
Chtěl jsem dát fotku, ale nepovedlo se. Takže hezký Velikonoce bez fotky.
Díky 😊..také Vám i všem ostatním přeji krásné velikonoční svátky 🐣🐣🐣🐏🐑🐑🌷🌷🌷
Právě jsem dokončila první etapu stěhování. Nanosila jsem dohromady 12 000 kg, naběhala s tím 36 km a mám pocit, že se mi do baráku nastěhovaly myši, ale už fakt nemám sílu to řešit.
A jo… Hezké Velikonoce i Vám!