Vydrží tam.
Celoroční teplákofka

taky si myslím, že stěhování nábytku teď není nutné… Můj bývalý šéf si na pracovním stole nechal ležet hezkou velikonoční kraslici - a po letech v ní rachtal seschlý vnitřek - ale na povrchu byla netknutá…
Jj..já ty pěkné,malované kraslice také nechávám vyschnout….když se vejce uvaří pořádně na tvrdo ,tak se nekazí..mám takových ,vysušených dost😀..
..když jsme u těch kraslic😀..včera už jsem vytáhla, našla!!😂, pár krabic s loňskými i staršími kraslicemi..už bych měla začít malovat nové..času moc nezbývá 🤔😀

já letos výjimečně malovat nebudu… budeme pryč a tak si bílé voskovky odpočinou…
Nojo😲..musím se podívat,jestli od loňska nějaké zbyly 😀👍…

Pche… Malovat vajíčka? Já se zmaluju sám osobně 😄

megi-the-pes:Asi jsem nepochopila, proč ta značka Mifuma chce tolik korun.
Tak sem neodolal a jal se letos vyzkoušet, zač je toho loket.. Samá chvála, cena jak za raketoplán, hyň sa hukáže!!

Tap- wow, to je nadhera!
Strasne obdivujem ludi, co toto dokazu s kvetmi 💖
Ja som zasadila nejake smraďušky a citim sa ako king, ze nezdochli 😜 Zatial…
A tym som svoje kvetinove skills vycerpala.
A este som pohnojila tujky, ale asi blbo, lebo nevyzeraju velmi dobre, heh.

Otazka do plena: kupila som taky ten zeleny bazmek na plot, aby nebolo vidiet dnu.
Eeeehm, ako sa to upevnuje, aby to neodniesol vietor, trebars v strede?

Jsem zvědav na refenrence 😉 Ještě by mě zajímalo, koupil jste je na webu?

Nejlepší by bylo, rozdělit kuřata na dva tábory, jeden energysem a druhej tímhle.. To by bylo vidět přímý porovnání.. Ale do toho se mi tak nějak moc nechce.. Tak snad se něco vylíhne, aby bylo na čem testovat 🙏
Kupoval sem je přímo od Sirotka na webu, s dopravou PPL.. Distibuční síť katastrofa.. Sice má rozvozový trasy, ale až od 4tis. Kč, což nechápu, když už jede, tak jeden pytel navíc nemůže bejt problém..
My jsme to cvakali takovýma těma plastovýma udělátkama, stahovací binder páska nebo tak nějak se to jmenuje.
Asi by to šlo i drátem.

Jj, to by bylo ideální, ale ne každý má prostor na dvě odchovávaný skupiny. Já taky budu letos líhnout naráz, mám se v dubnu ozvat na násadovky zdrobnělých maransek. Chci je od dvou chovatelů, tak je budu muset nějak rozdělit už v líhni a označit. To bude sranda 😀
Jo, tak to díky za info, taky občas prolézám jeho stránky a přemýšlím, zda nakoupit. Možná teda pro kuřátka taky nakoupím a něco i pro holuby 😉

Jsem zvědavá,jak budete spokojen.U nás v organizaci je zkoušeli dva chovatelé,co líhnou a odchovávají hodně.Jeden už teď má má přes 90 kuřat.A po roce se vrátili k původním granulím.Říkali,že viděli rozdíl jen v nákladech.
Zítra je změna času. 🌈
Dobrý den, můžou slepice dostat skořápku s touto tetovačkou? Děkuji.
https://www.achwatercolor.cz/tetovacky-lucni/

já bych je teda nedával:
Barvy nejsou vhodné pro styk s potravinami, proto nedoporučuji aplikovat přímo na potraviny.
Děkuji. Ale tam píšou, žej sou to botanický tetovačky… Takže vyrobený z rostlinek? A taky píšou, že se to mál epit na vajíčka natřený na bílo. Ale já mám bílý vajíčka od přírody od slepiček. Můžu to tam nalepit rovnou??

ani ja by som sliepkam nedávala škrupiny s tetovačkami
pokojne by som vyskúšala na bielom vajíčku bez natretia (a keby sa ukázal problém pri lepení, tak by som natrela vajce)
botanické sú asi preto, lebo téma obrázkov je botanická, nie preto že obrázky sú vyrobené z rastliniek