Aktuálně: 3 721 inzerátů210 091 diskuzních příspěvků18 251 uživatelů

povaha korel?

anonymní (neregistrovaný) 25.10.2008, 21:08:48 xxx.xxx.114.114
Ahojky:-) mám dvě korely a všude slyším nebo i čtu že to mají být mírumilovní ptáci co se týče stejného pohlaví ale mě se furt rvou ať je to o žrádlo i když mají dvě misky na zrní nebo bidlo či jen obyčejné místo na ledničce,nevím co s tím nebo čím to je jeden je určitě samec zpívá tak všelijak melodicky tak mě to utvrdilo v samce,to druhé nevím co to je jen to pípá nebo doslova řve:-)ale ta druhá provokuje toho samce a je bitka,toho samce jsem si pořídila v červenci ted mu je cca 6,5 měsíce a tu druhou v září a to je starý cca 4,5 nevíte čím by to mohlo být?Je možné aby se takhle sem tam prali jen samci nebo je možný i pár??děkuji za odpovědi
anonymní (neregistrovaný) 26.10.2008, 08:26:22 xxx.xxx.111.1
Ahoj, to nevím, kde jsi četla, že korely jsou mírumilovné vůči stejnému pohlaví. Mírumilovné jsou většinou vůči ostatním druhům, takže mohou být chovány spolu, samozřejmě v kleci odpovídajících rozměrů a to samé platí i pro více párů korel pohromadě. Ano, mohou být, ale pouze ve větší kleci. V malé bude docházet k útokům a šarvátkám. Doporučil bych pořídit místo jednoho samce samici.
anonymní (neregistrovaný) 26.10.2008, 08:52:51 xxx.xxx.114.114
já mám klec 65x34x53 (V x H x Š)je to taková tak hranatá jak se střecha dá otevřít a dá se tam bidlo,oni v kleci jen žerou a spí jinak jsou furt volně puštěné takže každej může být popřípadně jinde ale všude musej být spolu jeden k druhému furt leze nevzájem ale pak se štípou,jen nevím co mám jednoho samce 100% a u toho druhého ptáka nevíme pohlaví je to perla a dokud nepřepeří asi to nepoznám:-(...........
kuba (neregistrovaný) 29.10.2008, 17:10:39 xxx.xxx.114.114
no nevím to přesně ale je možné že i pár by se mohl škořípat a klec pokud jsou stále puštění je dostačující

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.