Aktuálně: 3 191 inzerátů222 384 diskuzních příspěvků18 375 uživatelů

Prodej voliér

Anonymní (neregistrovaný) 14.01.2025, 11:19:45 xxx.xxx.31.1

DD, na netu jsem objevil prodej kovových voliér za rozumné ceny. Bohužel zde nejsou (kromě rozměrů) uvedeny podrobnější parametry. Oslovil jsem jednoho (ze dvou, kteří je mají v nabídce) provozovatele stránek v ČR, ale bylo mi sděleno, že produkt v reále nikdy neviděli, že jen přeprodávají. Výrobce z pochopitelných důvodů odmítli sdělit. Podle produktového čísla jsem zjistil, že se voliéry prodávají téměř ve všech státech EU. (Předpokládám že výrobce je PL). Proto by mě zajímalo jestli někdo z vás některou z nabízených voliér koupil a jaké má zkušenosti se sestavováním. Konkrétně jaká je síla pletiva, či v jaké formě je dodávána (v panelech nebo jako elementární stavebnice, jaký je materiál a spojení konstrukce.. je uvedena ocel (?!)). Stránky jsou na adrese: https://www.nakupyxl.cz/370104084/e-search?q=voli%C3%A9ra Děkuji za smysluplné odpovědi. J.G.

Anonymní (neregistrovaný) 14.01.2025, 16:54:30 xxx.xxx.267.15

Už jsem se na to také díval v minulosti a též by mě to zajímalo. Jako asi záleží pro jaké to chcete ptáky. Malé druhy by to určitě zvládlo a cena je bezkonkurenční, ale ptáky s větším zobákem asi ne, to pletivo nebude žádná kvalita za ty peníze. Ale pro běžnou Austrálii to bude určitě dostačující i s domkem na zimu. Celkově bych od toho ale nečekal zázraky.

Anonymní (neregistrovaný) 14.01.2025, 17:44:13 xxx.xxx.141.100
Anonymní:

DD, na netu jsem objevil prodej kovových voliér za rozumné ceny. Bohužel zde nejsou (kromě rozměrů) uvedeny podrobnější parametry. Oslovil jsem jednoho (ze dvou, kteří je mají v nabídce) provozovatele stránek v ČR, ale bylo mi sděleno, že produkt v reále nikdy neviděli, že jen přeprodávají. Výrobce z pochopitelných důvodů odmítli sdělit. Podle produktového čísla jsem zjistil, že se voliéry prodávají téměř ve všech státech EU. (Předpokládám že výrobce je PL). Proto by mě zajímalo jestli někdo z vás některou z nabízených voliér koupil a jaké má zkušenosti se sestavováním. Konkrétně jaká je síla pletiva, či v jaké formě je dodávána (v panelech nebo jako elementární stavebnice, jaký je materiál a spojení konstrukce.. je uvedena ocel (?!)). Stránky jsou na adrese: https://www.nakupyxl.cz/370104084/e-search?q=voli%C3%A9ra Děkuji za smysluplné odpovědi. J.G.

Myslím že bych Vám mohl nabídnout výstavbu voliér za velmi slušnou cenu . Mám zkušenosti s  Volierama dřevěnýma svařovanými i hliníkovými muj  email  kchov@email.cz

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.