Už jsem se na to také díval v minulosti a též by mě to zajímalo. Jako asi záleží pro jaké to chcete ptáky. Malé druhy by to určitě zvládlo a cena je bezkonkurenční, ale ptáky s větším zobákem asi ne, to pletivo nebude žádná kvalita za ty peníze. Ale pro běžnou Austrálii to bude určitě dostačující i s domkem na zimu. Celkově bych od toho ale nečekal zázraky.
DD, na netu jsem objevil prodej kovových voliér za rozumné ceny. Bohužel zde nejsou (kromě rozměrů) uvedeny podrobnější parametry. Oslovil jsem jednoho (ze dvou, kteří je mají v nabídce) provozovatele stránek v ČR, ale bylo mi sděleno, že produkt v reále nikdy neviděli, že jen přeprodávají. Výrobce z pochopitelných důvodů odmítli sdělit. Podle produktového čísla jsem zjistil, že se voliéry prodávají téměř ve všech státech EU. (Předpokládám že výrobce je PL). Proto by mě zajímalo jestli někdo z vás některou z nabízených voliér koupil a jaké má zkušenosti se sestavováním. Konkrétně jaká je síla pletiva, či v jaké formě je dodávána (v panelech nebo jako elementární stavebnice, jaký je materiál a spojení konstrukce.. je uvedena ocel (?!)). Stránky jsou na adrese: https://www.nakupyxl.cz/370104084/e-search?q=voli%C3%A9ra Děkuji za smysluplné odpovědi. J.G.