Zrzavci:Já bych pořídila párek.
Jo! A až se jim naroděj kůzlata, to bé teprvá něco! Třeba se takhle inspirujou i další sousedi a ……..
..Vy jste na to přišla!!! ..výborná inspirace😂👍
Zrzavci:Já bych pořídila párek.
Jo! A až se jim naroděj kůzlata, to bé teprvá něco! Třeba se takhle inspirujou i další sousedi a ……..
..Vy jste na to přišla!!! ..výborná inspirace😂👍
Děkuji moc 🥰
A já myslim, že člověk by neměl bejt to….. jak se to řekne….. cynickej 😀 , je to hřích 😀
❤️
A tak já jsem si taky jako dítě školkou povinné myslela, že poníka bych v paneláku klíďo mít mohla, do pokoje by se vešel a do výtahu bych ho taky nacpala…tak to kozénky jsou proti tomu vlastně na pohodu.
Já se jen ještě zeptám to množné číslo “uvažujeme” to znamená, že Vy a partner?
Zrzavci:A já myslim, že člověk by neměl bejt to….. jak se to řekne….. cynickej 😀 , je to hřích 😀
..ano,je to hřích 🤔😂🙏🙏🙏
No a víte, jaký bude trest?
🤔..já nevím…podle pekelné knihy hříchů…vezme si mě /nás 😀rohatý čert??….
Houby! Ale ten hřích bé mít hlavně drvodělka, páč cynicky přeje druhým nepěkné zážitky 😀 A za to, za to ji po smrti bé Gustaf Husák po poli honit 😀 . To bude horší, než tisíc let v Očistci.
Jak nepěkné? Vůbec ne. Nejhorší na světě je nuda a s párkem kamerunek v bytě se nikdo nudit nebude. Znáte to - Nudíte se? Pořiďte si medvídka mývala!
Medvídka mývala EU dala na černou listinu, ale kamerunky nikdo nezakázal. Navíc Gustík je na mě mírně agresivní jen v době toku(co to je pár drobných krvavých podlitin, cca 20-30cm veklých) , mimo je zlatíčko. Jen teda ostatní chce zabít.
k v bytě se nikdo nudit nebude.
a to je pravda, minimálně sousedé se nudit nebudou. Vzpomínám, jak ob patro žila paní s děckem, které nechávala dlouhodobě jezdit po bytě na odrážedle. Po takovém tom levném laminátu, který krásně vše nese a nic netlumí. Slyšeli jsme to i my, natož sousedé přímo pod nimi. Byli též rádi, že se nenudí, když neslyšeli nic jiného a paní tvrdila, že co má s tím dítětem dělat. Kozenky nemaje odrážedla, vystačí si s kopýtky.
na nohy ještě dobrý. šikovný kozel postříká i vous, proto ho taky má.
Tjo, já už jsem se vyděsila, že někomu doopravdy hráblo!
Zrzavci:Tjo, já už jsem se vyděsila, že někomu doopravdy hráblo!
..Já taky 🤣🤣🤣🤦🤦!!
Pamatujete, jak o kozách krásně psala Hehehelena?
Kozy = radost ( jak s nimi byla na louce šťastná).
A to je neměla v bytě, to by si teprve užívala …
Elo, možná by to chtělo začít králíčkem.
A co tomu vůbec říká maminka? Povolí?🤣