Na vlastní oči jsem viděla, jak přede mnou porcovali cemanského kohouta a maso měl teda normálně zbarvené. Jasně, mohl to být kříženec, genetické testy jsem mu nedělala, ale nevypadal tak.
Cerna slepice
mutace fibromelanóza
děkuju, musím se podívat o čem to je.
a pokud člověk překoná zápach
a zde bych viděla malý zádrhel, je asi jedno, ešivá shnilá, nebo fermentovaná, smrdí to jak 10 bolavých nohouch. Zas na druhou stranu voni můžou řikat, že jsme prasata, který žerou shnilej sejra, tak to mám fifty fifty. 😀
Ad rybí omáčka, jasně, vím, že je to nezávadný, jen mě překvapilo, jak a jak dlouho!! se to vyrábí, když v televizi zvedli víko od toho barelu někde na zápraží chatrče, popraskaly mi v nose cévky, jak to smrdělo i přes tu televizi.
Magi vím jak se vyrábí, od tý doby nic. Ale tam se to zase aspoň vařilo, tak by člověk mohl mít pocit, že nějaké bezpečí…. a ne že to kvasej v barelu od bůhvíčeho a Francouzi pak za to platí zlatem 😀
K tomu nemám co bych řekl. Osobně jsem nikdy podobné akci přítomen nebyl, jen jsem jedl výrazně tmavé maso od známého který na můj dotaz co to je sdělil že cemanka a že je černá komplet, ostatní info. jsem si kdysi kdesi dohledal.
Hele, já třeba ochutnám všechno, jsem zvědavá. Nicméně některé věci jedině pod podmínkou, že kus přede mnou sní kuchař nebo ten co mi je nabízí. Ty zárodky, no proč ne. Co mě otočilo žaludek byla ukázka, jak ve Francii připravovali ptáčka a topili ho v koňaku. Předtím ho vykrmovali a vypíchli mu údajně oči, aby se nebránil. Tohle jim mám pocit zakázali až někdy teď v poslední době. Takže vlastně jsou věci, co bych z principu neochutnala.
No jo no, on má prostě každý tu záklopku jinde. Já například s konzumací syrového masa včetně tolik oblíbeného suši, nebo nedodělaného hovězího. Když mně po zakrojení sousta vyteče do omáčky krev tak končím. Potřebuji úplně mrtvý masíčko. Asijskou, zejména thajskou kuchyni mám rád. Dokonce i poznám kuchaře který si na vaření jen hraje. Abych byl objektivní, originál tatarák sním rád, zejména po sedmičce vínka, to potom baštím hezky a bez ofrňování.
pokud měl normální maso, nemohl to být cemanský kohout. oni mají fakt černý sliznice a všechno vevnitř.
to hedvábka je černá jen na povázkách a ve vazivu.
takový to masičko, co by šikovný veterinář ještě přivedl k životu, to můžu. suši jsem měla včera. a well done steak, to je hřích na gastronomii, vždyť to ani neklouže do krku
mám super filipínský recept na chicken nuggets, vezmete jednodenní kuře, vhodíte ho do horkého oleje, neškubat, nekuchat, osmažené se to jí s kořeněným octem a okurkou
občas máme něco navíc, ale ještě jsem neměla odvahu.