Aktuálně: 3 181 inzerátů222 206 diskuzních příspěvků18 374 uživatelů

Cerna slepice

Varaxi
Varaxi 13.01.2025, 17:55:57 xxx.xxx.137.233
»
Odpověď na příspěvek uživatele J5 z 13.01.2025, 16:58:14

Na vlastní oči jsem viděla, jak přede mnou porcovali cemanského kohouta a maso měl teda normálně zbarvené. Jasně, mohl to být kříženec, genetické testy jsem mu nedělala, ale nevypadal tak. 

Zrzavci
Zrzavci 13.01.2025, 18:02:11 xxx.xxx.17.45
»
Odpověď na příspěvek uživatele J5 z 13.01.2025, 16:58:14

mutace fibromelanóza

děkuju, musím se podívat o čem to je.

a pokud člověk překoná zápach

a zde bych viděla malý zádrhel, je asi jedno, ešivá shnilá, nebo fermentovaná, smrdí to jak 10 bolavých nohouch. Zas na druhou stranu voni můžou řikat, že jsme prasata, který žerou shnilej sejra, tak to mám fifty fifty. 😀

Ad rybí omáčka, jasně, vím, že je to nezávadný, jen mě překvapilo, jak a jak dlouho!! se to vyrábí, když v televizi zvedli víko od toho barelu někde na zápraží chatrče, popraskaly mi v nose cévky, jak to smrdělo i přes tu televizi.

Magi vím jak se vyrábí, od tý doby nic. Ale tam se to zase aspoň vařilo, tak by člověk mohl mít pocit, že nějaké bezpečí…. a ne že to kvasej v barelu od bůhvíčeho a Francouzi pak za to platí zlatem 😀

J5
J5 13.01.2025, 18:10:37 xxx:xxx.cf8c:79e9
»
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 13.01.2025, 17:55:57

K tomu nemám co bych řekl. Osobně jsem nikdy podobné akci přítomen nebyl, jen jsem jedl výrazně tmavé maso od známého který na můj dotaz co to je sdělil že cemanka  a že je černá komplet, ostatní info. jsem si kdysi kdesi dohledal.

drvodelkafialova
drvodelkafialova 13.01.2025, 18:18:30 xxx.xxx.171.143

Hele, já třeba ochutnám všechno, jsem zvědavá. Nicméně některé věci jedině pod podmínkou, že kus přede mnou sní kuchař nebo ten co mi je nabízí. Ty zárodky, no proč ne. Co mě otočilo žaludek byla ukázka, jak ve Francii připravovali ptáčka a topili ho v koňaku. Předtím ho vykrmovali a vypíchli mu údajně oči, aby se nebránil. Tohle jim mám pocit zakázali až někdy teď v poslední době. Takže vlastně jsou věci, co bych z principu neochutnala.  

J5
J5 13.01.2025, 18:45:55 xxx:xxx.cf8c:79e9
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 13.01.2025, 18:02:11

No jo no, on má prostě každý tu záklopku jinde. Já například s konzumací syrového masa včetně tolik oblíbeného suši, nebo nedodělaného hovězího. Když mně po zakrojení sousta vyteče do omáčky krev tak končím. Potřebuji úplně mrtvý masíčko. Asijskou, zejména thajskou kuchyni mám rád. Dokonce i poznám kuchaře který si na vaření jen hraje. Abych byl objektivní, originál tatarák sním rád, zejména po sedmičce vínka, to potom baštím hezky a bez ofrňování.

Bodlinka
Bodlinka 13.01.2025, 19:04:03 xxx.xxx.95.16
»
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 13.01.2025, 17:55:57

pokud měl normální maso, nemohl to být cemanský kohout. oni mají fakt černý sliznice a všechno vevnitř.

to hedvábka je černá jen na povázkách a ve vazivu.

Bodlinka
Bodlinka 13.01.2025, 19:06:08 xxx.xxx.95.16

takový to masičko, co by šikovný veterinář ještě přivedl k životu, to můžu. suši jsem měla včera. a well done steak, to je hřích na gastronomii, vždyť to ani neklouže do krku

mám super filipínský recept na chicken nuggets, vezmete jednodenní kuře, vhodíte ho do horkého oleje, neškubat, nekuchat, osmažené se to jí s kořeněným octem a okurkou

občas máme něco navíc, ale ještě jsem neměla odvahu. 


Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.