Podepíšu se pod každý komentář pod tím…Mám kvalitní věž..super poslech-můžu si to tu dát jak chci nahlas😇….ten kluk má tak čistý hlásek🤗..Už mi to kdysi přišlo..mrazí mě stejně..
Raduš,nahoře jsme byli..ale na náhon si nepamatuju..vím,že tam ale voda tekla…
Přesně. Nádherný hlas. Já jsem teď zkoušela, jestli si aspon na kytaru jestě zahraju, od vánoc mám zalehlé levé ucho od rýmy a slyšela jsem na něj dost prapodivně. Ale i kdyz je stále zalehlejší, slyším to dobře. Zas my vyvstal problém s kytarou, asi budu muset navštívit opravnu hudebních nástrojů… ale třeba je to blbost.
tohle je zase moje irská srdcovka…i když vlastně-nevím,jestli je to vyloženě irské…Ale “Lord of the dans”bych chtěla vidět naživo🤗to bych se asi poto…potentočkovala..má to děj..Jak jí zlomil tu píšťalku,a pak….no prostě..měla jsem kazetu..uauu..tohle si pouštím taky na plné kule..nikoho neruším🤫
Přesně. Nádherný hlas. Já jsem teď zkoušela, jestli si aspon na kytaru jestě zahraju, od vánoc mám zalehlé levé ucho od rýmy a slyšela jsem na něj dost prapodivně. Ale i kdyz je stále zalehlejší, slyším to dobře. Zas my vyvstal problém s kytarou, asi budu muset navštívit opravnu hudebních nástrojů… ale třeba je to blbost.
..Neřekla bych,že by vám nějak blbě zněla..třeba to chce nové struny..bronz(nebo chrome-bronz..zezačátku sice jakoby zvoní,ale ohrají se).Pokud máte dobře otlačené prsty-když hrajete často,jsou bezva “12”tky-ale jsou hodně tvrdé!.ty znějí úplně bombově..Já už si kupuju “11”,bo ,pokud hraju málo-jednou za čas,tak to zvládám,ale jinak to pěkně bolí..nevydržela bych hrát dýl…a to jsme hrávali i 7 hodin v kuse s malými přestávkami na zahrádce u hospody…a vpohodě-kdysi😊
anebo potřebujete pohnout(přitáhnout)krk..pokud drnčí..to bych nechala na odborníkovi🥰
Raduš,nahoře jsme byli..ale na náhon si nepamatuju..vím,že tam ale voda tekla… - 😀 vím, pamatuju si, že šly, ale asi jsme písničku neřešily, si myslím. Jen si se mě myslím ptala, co je ta zbořenina v zatáčce se zrcadlem. To je právě zbytek panského dvora.
..Neřekla bych,že by vám nějak blbě zněla..třeba to chce nové struny..bronz(nebo chrome-bronz..zezačátku sice jakoby zvoní,ale ohrají se).Pokud máte dobře otlačené prsty-když hrajete často,jsou bezva “12”tky-ale jsou hodně tvrdé!.ty znějí úplně bombově..Já už si kupuju “11”,bo ,pokud hraju málo-jednou za čas,tak to zvládám,ale jinak to pěkně bolí..nevydržela bych hrát dýl…a to jsme hrávali i 7 hodin v kuse s malými přestávkami na zahrádce u hospody…a vpohodě-kdysi😊
anebo potřebujete pohnout(přitáhnout)krk..pokud drnčí..to bych nechala na odborníkovi🥰
Jo jo, drnčí mi “horní” éčko, ale jen když mám kytaru zavěšenou, když jí mám na klíně, tak je to dobrý. Díky za radu. Struny ani nepamatuju, kdy jsem měnila, ale asi to dělá od te doby, co jsem je vyměnila. Když to cvaknu na bednu, taky to není na mahrávce slyšet. No uvidí. Jinak struny mám radši měkčí, au au prstíčky 🙂
Jeeee “Blekmoři”… to bych rekla, ze je spíše středověká hudba, než Irská. Nicméně stejně krásná! Nejradši mám jejich asi první album Shadow of the Moon, to i ráda hraju, a Play for me Minstrel, play, to je český Batalion
jojo,to jsem hrávala taky..myslím Spirituál kvintet u nás.."dříve než se rozední…"(je to ono,nebo si už nepamatuju?) pak Růžička..atd..jsem ráda,že s někomu líbí,co mě….
jojo,to jsem hrávala taky..myslím Spirituál kvintet u nás.."dříve než se rozední…"(je to ono,nebo si už nepamatuju?) pak Růžička..atd..jsem ráda,že s někomu líbí,co mě….
Blackmore"s Night je folkrock , inspirováno renesanční hudbou.
Bobčo, ani jeden odkaz nešel, z e-mailu to právě zkopírovat nejde, musí se to uložit do nějaké složky v PC nebo v mobilu, obrázky teda, videa sem jdou dát jen z Youtube.