Q_:Vždycky raději rock. Na zábavách klasika, nejraději Kerny. U švagra, když jsme pár let zpátky oddělávali beton, co nám tehdy zbyl a švagr si vzpomněl, že by tudy mělo vést další vedení, aspoň teda mě zachránil Linkin Park, Manowar apod. …prostě do rytmu s prací, bez ohledu na slova. Do sluchátek, sbíječku v ruce a občas čtvrtku čisté. Má to tam teď pěkné.
Taky mám nejradši rock a metal, Kern jsou srdcovka, taky Titanic, to už je zkrátka nostalgie, zlatý osmdesátky. Určitě Iron Maiden, na posledním koncertě jsem byla předloni, loni nebyl a letos nepojedu, už skončil Nicko McBrain (bubeník), už to nebude ono. Z dalších hlavně Deep Purple, Led Zeppelin, Pink Floyd, Black Sabbath ještě s Ozzym, ale mám širší záběr, taky Metallica, Accept ještě s Udem, z novějších Nightwish, Powerwolf, Sabaton (od Tommy Johanssona se mně moc líbí covery, které teď dělá), Eluveitie a spoustu dalších, třeba snesu něco málo od AC/DC, Kiss a Twisted Sister. Z lidové hudby miluju Hradišťan, byla jsem na několika koncertech. Nemám ráda dechovku, pop a country.
Dám sem něco, co by mohl snést myslím každý: