Alan Jackson, nevím, jestli tu zazněl. Legenda, poslouchám od pradávna, a jak vánoce nesnáším, tak jsem si pustila i jeho vánoční písničky. Pro mě těžko vybrat jednu reprezentativni píseň, tak tuhle smutnou.
Dnes dávají na Nově Bohemian Rhapsody.. Už jsem to viděla víckrát,pouštím si už jen ten konec-koncert ve “Vembly”-nevím,jak se to píše..Tak to je tak bombasticky uddělané,že je to jako by to bylo naživo tam.s tím publikem…Poprvé,když jsem to viděla,mě běhal mráz po těle…Stejně jako “zrodila se hvězda,když Lady Gaga poprvé zpívala s Bredly Cooperem tu svou písničku na podiu..myslím "Shalow”?
Teda Orionko,kde jste to našla? Ta melodie mi něco říká..Určitě jsem ji slyšela česky,ale nevzpomenu si..Ta poslední verze-jak se sejdou na stáří a společně si zazpívají-lidi s něma..🤗..ano němčina je zvláštní na zpěv,ale moc slyšet není třeba v rádiu..
není to asi celé..Mi to přišlo kdysi na mejl,tak jsem to hledala-tuhle verzi,jak tam dělá opičky…,ale našla jsem jen toto…Jinak Bee Gees mám moc ráda..
Já to věděla!!jsem si to kdysi i zpívala-teda jen sama sobě..ano,hodně smutné..Navedla mě na to spolužačka ,že to poslouchá…i jiné písničky od ní..Děkuji🙂
Snad je to ona. Ale je to smutné, německá verze - výhoda, nerozumíme slovům.
Koukla jsem na to, první v 1972 mu bylo 30(já bych tipla, podle hluboké vrásky i 50 klidně🙄 Poslední 2014 - 72 let. On je to rozdíl ne pár let, ale 42 let a to je u dospělého člověka přesně ta trasa od mládí ke stáří😉
Jinak…teda zpěv v němčině absolutně nedávám, mě to přijde spíš jako parodie na zpěv😜 Vydržela jsem to poslouchat těch pár sekund, co jsem si ty chlapy prohlédla.