Aktuálně: 3 238 inzerátů220 866 diskuzních příspěvků18 365 uživatelů

Kdy oblékat psa?

tetrivek
tetrivek 09.01.2025, 12:09:41 xxx:xxx.fed2:a3de

Čuvačka a dlouhosrstý ohař, jsou chlupatí, většinu času venku. Samozřejmě mají své pěkně zateplené boudy, plus možnost zalézt si ke kotli. Ale raději leží venku. A to mě štve a tak na oblíbených venkovních ležení, třeba pod keři mají ještě polystyrenové desky. Ale nejsou hloupý a vím že když se potřebují pěkně vyspat tak spí v boudách. 

Ale malá hladkosrstá jezevčice je s námi doma. A ta při větru když je nad nulou a větší zimě když se schyluje pod nulu, tak to vidím, že je jí zima. A teď v zimě si užije procházku v teplejší bundě. Dneska je celkem tepleji, tak na krátkou venkovní akci má svetr. A vůbec se za to nestydí, oblékáme jí od štěněte, co jsme si ji před třemi lety a v zimě přivezli. 

Je to ostrý lovecký pes, ale i v zimě při práci obleček ocení. 

Obrázek Obrázek Obrázek
Sardullah
Sardullah 09.01.2025, 13:53:55 xxx.xxx.25.32
»
Odpověď na příspěvek uživatele tetrivek z 09.01.2025, 12:09:41

Na fotkách vypadá stále jako vysmátá šibalka❤️

tetrivek
tetrivek 09.01.2025, 15:54:35 xxx.xxx.113.144
Sardullah:

Na fotkách vypadá stále jako vysmátá šibalka❤️

S manželem jsme si říkali, že je to pořád štěně, je to naše bílé štěstí  🥰

Lenocka
Lenocka 09.01.2025, 19:33:17 xxx.xxx.38.103

Je to jen v mojí “bublině”, nebo je letos nějak moc nastydlých psů? Za poslední měsíc okolo mě několik, všechno byťáci v nejlepších letech s rozumnými majiteli (tedy nenechali rozehřátého psa v promrzlém autě apod.). 

Jinak u nás se zatím obléká jen ohařice, která po operaci kolene trávila doma tolik času, že nenasrstila. A chlupaté jen v zimě do auta mezi tréninky lehký kabátek. Naštěstí mají všechny holky víceméně stejnou velikost, tak mi pro všechny stačí teď už pestrý “ohaří” šatník 😀

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.