tak já to mám tak
kdysi,kdy byl ještě svazarm a pak chvíli po něm se tyhle věci na cvičáku vůbec neřešily,cvičák od 8-12 dopoledne-+cesta tam a zpět,a pasi celou dobu venku a popravdě oblečky nějaký ani moc nebyly…
můj první pes kříženec knírače,a půjčovaná milovaná kníračka celoročně venku v kotci a na zimu zarostlá-a venku se zimou klepala…☹️
té jsem pak pořídila ze sekáče dětskou teplákovku kombinézu-moc jí slušela s patentkama a nohavičkama🙂
a svetr po nás jako po miminech…
kamarádka pak ušila 2 šustákový oblečky,Kimovi a Killynce a ještě jí uháčkovala svetr….
Dux-kříženec knířače a jezevčíka hustá krátká-ne úplně krátká srst-ten měl obleček po Kimovi,po amputaci nohy v sedmi letch ho vyfasovala Gero svetr když byl v zimě otimovanej,jinak nenosíval nic
a na starý kolena pak dostal kožichobuničku,-Gero knírač malý
jinak mu pak bývalo zima i doma,tak tenkej svetr po synovcích….
Žeryk roky nic,
pak bundu když byl ostříhanej a byla mu kosa,a Dafi je zima často-takže ta bundu má už asi od 5?let+svetr po synovcích
a pak takovej tenkej rolák,kterej je přes krk a záda….
když je v lese,kde si líce po pařezích tak nedávám nic,když jdem pomalu po dědině/městě tak jo..
mráz jí vadí mín než teploty kolen nuly,nad nulou,ale vlhko,mokro,syrovina+vichr…
takže paradoxně,když je třeba 7 nad nulou,ale ichr studenej tak je oblíjlá,v lese,kde mrzne ,ale hoodně se bějá tak ne….
Žeryk má teda ještě svetr…,
jinak přes zimu je mám zarostlý,trimuju sříhám kocem března,aby se doma ještě topilo…
-a k těm oblečkům ještě-Dfině stačí mít mokrý nohy a klepe se..
takže jedu do BK,a přesunuju se-bus z dědiny-vlak a pak vlak v Brně,tak nemá smysl na vlakový přestupky oblíkat-myšleno fakt na 2 minuty-vlaky mě navazují-takže Dafi klepe kosu a lidi se na mě dívají jak na vraha…
nebo stojím na zastávce v dědině-je zarostlá,má svetr-tenkej,má bundu,jenže mokrý nohy,že…a klepe se…-protože mokrý nohy…
a lidi-jééé chudince je zima!!!!
no a co mám jako dělat?oblíklá je,…tak co no…
já když stojím tak je mě taky zima no…..