A na vysoké jsem měla spolužačku, která na encefalitidu umřela. Tenkrát jsem se nechala i očkovat, ale pak 35 let nic, až teď. A to jenom proto, že jsem chtěla udělat radost svému praktikovi.
Jsem také očkovaná..i celá rodina..kozí mléko pasterizuje, takže v pohodě..chtěla bych se zeptat..kdybych nechala očkovat kozy,tak nemusím mléko pasterizované😂😂..očkují se kozy ??
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 05.01.2025, 19:57:49
Docela vážně se zeptám : Je klíšťová encefalitida stejná jako ta kozí ? Proti obému je stejné očkování ? Existuje na encefalitidu vyšetření u koz ?
Klíšťová encefalitida je jen jedna - prostě virus, který klíště přenese na člověka, kozu, psa… Očkování je jenom u lidí, pokud vím. Vyšetřit u koz by se dalo, ale asi se to moc nedělá.
zacala som milovat Ramstein, pripadala mi ich hudba ako ta najdokonalejsia melodia na svete, lubezna, uchu lahodiaca. A to bolo velmi divne 🤔 - ha, ha tak to bylo 🤪😉
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 05.01.2025, 21:15:48
Njn, kym este maslo a voda, tak ok, ludia to nekupovali a ja som to kupila v akcii za 60 centov za 200 gramiv, napieklo sa z toho cukroví, vraj vyborne, takze som usetrila a nikto nic nepoznal!
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 05.01.2025, 18:24:25
Tak jsem ochutnal. Je malinko nakyslé a i je lehce kysele cítit. Číča si dala. Kdyby to bylo fuj, tak by se toho nedotkla. Ale nedojedla, to ale bude tím, že už přestává futrovat. I masa sní míň. Už tam má svojí noční lžičku jogurtu. Mlíko půjde zítra na kompost, přeci jen netuším, co za proces tam probíhá..