Zarazil mě při výšlapu tento trus, musel jsem to vyfotit. Jednak má zvláštní barvu a také v tom jsou jakási placatá semínka. Velikostně asi jak trus kočky. Bylo to na polní cestě asi 100m za vsí kousek od lesa. Napadá vás koho to je ? Díky, Ferda.
Odpověď na příspěvek uživatele Ferda z 03.01.2025, 08:48:51
Proč ne? Šípky jsou zdrojem energie a vitamínů. Všichni masožravci pojídají lesní a jiné plody. My máme ve školním areálu taky kunu a na podzim pravidelně “potkáváme” výkaly s peckami z třešní.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 03.01.2025, 08:51:02
Jo, na chalupě v létě vždycky chodí lišky na třešně. Jednou jsem šla s ohaříkem dopolko z procházky a před naší brankou stála mlaďounká liška a furtovala se stejně jako já. Byla tím tak zaujatá, že o nás nevěděla. A když nás zaregistrovala, tak se na nás podívala a protože jsme se ani nehnuli, pokračovala vesele v ládování dál. Stáli jsme tam jakou dobu. Až jsem musela taktně zakašlat, protože mi bylo žinantní ji plašit tím, že se dáme do pohybu 🙂 . Byla krásná,nádherně vybarvená.
Vám bylo žinantní plašit ji pohybem a liška si asi nechtěla zadat a prchat od plného stolu. Asi jsem taky liška, třešně miluju. U nás je lišek opravdu hodně, když kluci venku nechají hračky, tak si chodí s nimi v noci hrát, to mi teď připomnělo udělat koprologii na tenkohlavce liščí, jen tak něčím se nezlikvidují a už nás před cca 10 roky potrápili
Odpověď na příspěvek uživatele Dublinbarzoj z 03.01.2025, 14:00:53
Já miluju chrupky! Bože, dobrá třešeň, to je taková lahůdka!! Tečou mi sliny jak bernadetýnovi 😀 . Na chalupě je několik druhů třešní, je to třešňovej ráj. Je tam bokem taková zvláštní třešíňka. Má třešně tak jako dožluta spíš. A to je chuťovčička.
koprologii na tenkohlavce liščí,
☹️ ajo. No našinci mají taky rozkrámováno - jak doma tak dřív i na chalupě. Mně nepadla tahle možnost.