Aktuálně: 3 262 inzerátů220 102 diskuzních příspěvků18 350 uživatelů

Vepřové

megi-the-pes
megi-the-pes 04.01.2025, 05:17:16 xxx.xxx.124.128
»
Odpověď na příspěvek uživatele Irma19 z 04.01.2025, 01:19:32

Jak se prodává kuře? Má nějaké vnitřnosti, krk? 

megi-the-pes
megi-the-pes 04.01.2025, 05:44:36 xxx.xxx.124.128

Jsou tu tuny masa z UA, baleno na Slovensku, prodáváno tady, v Penny naposled tak hnusná kuřata (s krkem, hmm, i Lidl to prodává), že to musim i zvěři vařit. Bohužel jsou zde lidé zvyklí na takový hnus… hlavně že levné. No nevím, pro mě levné asi znamená něco jiného.
Esi někdo řekne, že jsem proti UA, tak ať se jde vycpat do muzea… ne, vlastně tam už je takových hodně, o to nebude zájem… ať se jde bodnout… mám příbuzné ze všech možných i nemožných národů, nemám je ráda všecky stejně… UA prostě vyrábí neskutečné hnusy, od mouky po maso
a to jim na to eště EB půjčuje stovky miliard. Prej důležitý pro světové nakrmení. Vole. 
To ze Španělska je zase staré, se to maso roztéká před očima už v tom krámě, kape z toho, jasné opakované mražení. 
No ale co si má člověk s dvaceti tisíci měsíčně koupit, že jo. 
Někdo by si řek, že jsem namyšlený sobeček rozmazlený… ale co mám dělat, když je mi z toho jídla blbě? Jsem eště mladá, nebudu si takovými sr.x.x.x. ničit to tohle. 
Až někdo uklidí cesty na Harrachov, jedu si pro normální jídlo k sev. sousedům. 

megi-the-pes
megi-the-pes 04.01.2025, 08:38:03 xxx.xxx.124.128

Německo prý každý rok dováží víc a víc prasat na porážku. Hodně snížili stavy. Zvěř koluje po celém světě, tak to prostě je. A když někdo udělá, když ne krmivářskou, ale u toho porážení nebo skladování chybu, no tak… To špan. vepřové eště není tak šílené, ale ta drůbež…
V supermarketech je maso, které bylo vyrobeno na UA a zabaleno na Slovensku a v Polsku, drůbež. A je to vidět, dlouhé roky jsem pro zvěř i sebe kupovala  (kromě místních řez.) maso v Lidlu, měli super maso, poslední dva roky se to nedá jíst, i jsou to špatně zabité (nebo co) kusy. Tohle maso se pro lidi vůbec nesmí prodávat. A prodává. Kuře plné zrní, neodstraněný krk, divné vnitřnosti, zlomené křídlo, modřiny. Taková kuřata jsme kdysi kupovali z drůbežárny - pro psy. A teď si z toho mám dělat řízky a polívku?
A tady v okolí nikdo prasata nechová. Proč? Je to drahé? Nevím.

LK (neregistrovaný) 04.01.2025, 10:51:36 xxx.xxx.178.255
»
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 04.01.2025, 08:38:03

Keď chováte doma v malom, je to vždy drahšie než v obchode. Prasatá u nás z domáceho chovu musíte kúpiť buď celé (rozdelené na polky) alebo si niekoho nájsť na druhú polku…býk: 10kg balíčky + kosti…a ja som exot, pretože to chcem presne opačne, z prasaťa max. 10kg a z býka polku…hydinu mám našťastie vlastnú…

megi-the-pes
megi-the-pes 04.01.2025, 11:32:33 xxx.xxx.124.128
»
Odpověď na příspěvek uživatele LK z 04.01.2025, 10:51:36

Hovězí zdroj mám a jinak jsem k ničemu - nesním svoje slépky. 


Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.