Zrzavci:Ano? Myslíte tehdy, jak jste poměrně neslušně slovně exhiboval před ženami?
Jaký neslušně? Nenapsal jsem nic urážlivého, jen jsem se na to kouknul z druhé strany toho kdo je obviněný. A už byl oheň na střeše.
A mohu vědět, co urážlivého jsem napsala?
Ne, chápu ho naprosto správně a nechápu, proč máte potřebu se ke mě vyjadřovat. Začala jste to vy, vaší větou. Já o vás nemluvím. Nehodnotím co děláte, píšete, co si myslíte. Pokud nechcete lidi nasr.., tak se toho zdržte také.
Nechápete, sama jste napsala totožnou větu. Máte to v citaci. Přečtěte si to celé.
Jak to bude s tím hulvátským výrokem?
Kde jsem koho kdy urážlivě urazila?
A kde jsem Vás hodnotila?
Zrzavci:Ano? Myslíte tehdy, jak jste poměrně neslušně slovně exhiboval před ženami?
Jaký neslušně? Nenapsal jsem nic urážlivého, jen jsem se na to kouknul z druhé strany toho kdo je obviněný. A už byl oheň na střeše.
Ne, to rozhodně mluvíme každý o něčem jiném. Myslím, že kupř. Bobča a další si to budou bohužel pro Vás pamatovat.
Hele, já pořád nepochopila, proč se tu Stelle ještě vyskytuje, když to chtělo odejít?
Slušná schíza číst toto vlákno. Zejména, když jsem byla nedávno označena, že Stelle jsem já. Vyřešeno, díky admini. Ale celá situace je velmi na palici. Troll sofistikovaný, dítě malé, echo od někoho z dřívějších nicků, snaha o zničení fóra/konkurence?, zábava nemocného člověka? Nevím, ale tohle už legranda není. Patřím k těm, koho to nebaví.
Těším se na rozuzlení a věřím, že brzy přijde.
Nechci si nechat jedno z posledních klasických diskuzních míst sebrat nějakým pochybným ID, vlastně nenechám. Až budu mít pěknou fotku, poznatek ze zkušenosti, ráda se poradím a poradím.
Zrzavci:Ne, to rozhodně mluvíme každý o něčem jiném. Myslím, že kupř. Bobča a další si to budou bohužel pro Vás pamatovat.
Jo že jsem nevěřil? To je přeci moje právo, ale že bych za to musel být tak titulovaný a i od vás o tom dodnes nejsem přesvědčený. Přece i admin tehdy neshledal nic závažného.. Jenže stejný hon jako dnes na Stelle se pořádal tehdy na mě. Dodnes mě mrzí, že se to neurovnalo. Celé to byl prostě omyl.😐
Jenže já si to dohledala, co jste řekl.
Neřekla jsem urážela. Hodnotila. Že jsem toxická.
Pořád hovoříme o něčem jiném. Ale já chápu, že se tímhle chlubit zrovna nebudete.
Aha, tak to pak ano. Na tom si trvám. A je to prostě můj názor.
Stelle:Jenže já si to dohledala, co jste řekl.
Nic co bych klidně někomu řekl do očí. Nikdo se neptal proč..
Vůbec netuším o co se jedná a vlastně mě to nezajímá, ale chci být první kdo se zeptá.
Proč?
To? Ahá, já jsem Stello.
trojAAAcko:Vůbec netuším o co se jedná a vlastně mě to nezajímá, ale chci být první kdo se zeptá.
Proč?
Protože já byl také obviněn z podobné “hnusoty” a zjistil jsem, jak těžké je se bránit.😐 Naštěstí mi to nezničilo život ani kariéru.
Nebo měním, byla to urážka. Já jsem vás jen vyvedla z omylu.
Už to vidím…
Stelle:Nebo měním, byla to urážka. Já jsem vás jen vyvedla z omylu.
Nebo měním
hrajem prší asi.
No nic, fénix prostě. To už tady taky bylo, tohle fénixování. Neverend je v tom výbornej. A to mě taky nebaví .Jdu do peří. Nic pozitivního tady.
Co je fénixování? Že jsem neverend, to by byl vrchol urážky.
Stelle:Co je fénixování? Že jsem neverend, to by byl vrchol urážky.
Stelle vy se fakt jděte objednat k odborníkovi.