Aktuálně: 3 261 inzerátů220 103 diskuzních příspěvků18 350 uživatelů

Stella

Verun
Verun 02.01.2025, 13:29:47 xxx.xxx.220.12
lesnizinka:

Už to bylo napsáno několikrát, i od předešlých diskutujících. Jsou to diskuse. Nejde jen o rady a konkrétně my Bobi, sem chodíme hlavně kecat, od toho je vlákno naše, i všeobecný pokec a mnoho dalších. Nikdo nemá co komu říkat, o čem se může či nemůže bavit, ani tu není zákaz pro děti. Ani pro jako děti či yetiho třeba. Bobči vadí o něčem mluvit před dítětem, mě třeba, že se zapojují určití lidi. Ale nikoho nemám co vyhazovat, JÁ se musím rozhodnout, jestli v tom chci či nechci i tak pokračovat. Znovu opakuju: ten někdo Stella, se chová slušně a je tu urážen a šikanován jen proto, že někdo má ,,blbý pocit". Vůbec nechápu, jak se dospělé ženské můžou takhle chovat. Stále nevíte, jestli to není opravdu dítě. Samy máte děti, vnuky…jak by se vám líbilo, kdyby se dostaly do této situace ony?  

A napadlo vás, že to nemusí být i jen pro blbý pocit, ale pro úroveň místních nekecacích témat? a myslí, že tomu “dítěti” tady nikdo nezkřivili ani vlas a jestli se chce ono bavit s dospělejma na jejich úrovni a ne jako ditě, tak musí počítat s jinou úrovní empatie, pokud je to takovej genius.

Zrzavci
Zrzavci 02.01.2025, 13:37:57 xxx.xxx.226.62
»
Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 02.01.2025, 13:29:47

No nenapadlo, protože pro žínku je hlavní to tlachání, nic většího nečeká.Jak já bych si ráda početla taky něco jinčího, kynolókickýho, abych se mohla vzdělat. Smůla. Aspoň u těch slepic se zatím můžu něco dozvědět. Takže já jsem od určitý doby spíš v sekci slepice - kde je mi dobře 😀 😀 😀 a nebo študuju na dobytku. což mi sice je k ničemu, ale něco se dozvím.

Aluška
Aluška 02.01.2025, 13:40:52 xxx.xxx.200.75
Zrzavci:

No nenapadlo, protože pro žínku je hlavní to tlachání, nic většího nečeká.Jak já bych si ráda početla taky něco jinčího, kynolókickýho, abych se mohla vzdělat. Smůla. Aspoň u těch slepic se zatím můžu něco dozvědět. Takže já jsem od určitý doby spíš v sekci slepice - kde je mi dobře 😀 😀 😀 a nebo študuju na dobytku. což mi sice je k ničemu, ale něco se dozvím.

Asi tak…..

Zrzavci
Zrzavci 02.01.2025, 13:52:56 xxx.xxx.226.62
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 02.01.2025, 12:16:28

Sarah - já bych to nerušila, protože ono se vše vyvíjí v čase a pak se zpravidla stane něco, kdy se ten, kdo nemluví nehraje čistou prostě odkreje víc, než si myslí.

Verun
Verun 02.01.2025, 13:53:02 xxx.xxx.220.12

Já do jiných sekcí na jiná témata chodím málo kdy, pracuju jen s tím,  co mám - psa-  koně (ryby, příroda) , občas něco ze studií… vykecám se dost se živejma lidma. 

raven_kix
raven_kix autor webu
02.01.2025, 13:55:09 xxx.xxx.156.19

Rád bych také přidal nějakou svou reakci k tématu Stella. V první řadě před ní smekám. Za necelé dva měsíce napsala víc příspěvků do diskuze než já za 18 let. Na druhou stranu nemám tolik příspěvků, protože nemám čím bych věcně přispěl. Chápu tedy, že když zde někdo přispívá náhodně do všech témat a “radí”, tak to spoustu lidí štve.

Nevěřím, že někdy na 100% zjistím, kdo to je, ale určitě se ještě prohrabu v databázi, kde nějaké další neprobádané informace ještě mám. Shrnu ale pár faktů:

• Mail, ze kterého je registrovaná neexistuje (moje chyba, že nenechávám mail po registraci ještě ověřit, chybami se člověk učí). Na výzvu, aby mi z něj napsala nepřišla žádná reakce.
  • Než se registrovala a začala se prezentovat jako 11/12/13 leté dítě tak bez problémů psala, že vlastnila několik psů, pere prádlo s pelechem dohromady atd. atd. Taky měla možnost si to nějak obhájit a taky výzvu ignorovala.
  • Naopak by chtěla z mé strany dokazovat s kým má nebo nemá co společného. Myslím, že dokazování je na její straně. Kdyby chtěla, jistě by mohla poslat důkazy o svém věku, aniž by odtajnila ostatní své osobní údaje a další věci ze svého soukromí.
  • Ale evidentně nechce, protože jí tato situace baví. Už teď vím, že používá další uživatelské účty, ale zatím z nich do diskuze nic nenapsala a doufám, že to ani nemá v plánu.

Chápu vás, že je otravné procházet diskuze, do kterých někdo přispívá evidentně jen proto, aby přispěl (nevěřím, že by toho měla za 2 měsíce tolik co říct) a stejně tak je otravné to řešit. 

Chci dělat nové věci a chci na to hlavně čas a čistou hlavu. Takto se musím (a chci, je to v zájmu diskuze) zabývat nějakým dokazováním místo toho abych web vylepšil nebo vyhověl vašim dalším žádostem. Jednu novinku ale připravuji a snad ještě dnes večer ji zveřejním. Chystám vylepšenou a přehlednější verzi Chovatelských akci.

Zrzavci
Zrzavci 02.01.2025, 14:00:29 xxx.xxx.226.62
»
Odpověď na příspěvek uživatele raven_kix z 02.01.2025, 13:55:09

protože jí tato situace baví.

Ano prosím, tohle bych úplně vypíchla. 

A taky si tak říkám, že některým lidem tak jako obecně dělává radost, když vznikají právě hádky, protože jim třeba bylo z jejich pohledu ublíženo, tak se tak nějak potřebují pomstít nějako…. kdo ví. 

balu
balu 02.01.2025, 14:08:21 xxx.xxx.124.213
»

Díky za potvrzení mého názoru, že Stelle je jedna velká lež. 

Je smutné, jak jeden člověk dokáže x lidí tahat za nos, přičemž někteří zřejmě pořád věří, že je to děcko. Dokonce geniální děcko. 

Sarah01
Sarah01 02.01.2025, 14:17:50 xxx.xxx.162.253
Zrzavci:

protože jí tato situace baví.

Ano prosím, tohle bych úplně vypíchla. 

A taky si tak říkám, že některým lidem tak jako obecně dělává radost, když vznikají právě hádky, protože jim třeba bylo z jejich pohledu ublíženo, tak se tak nějak potřebují pomstít nějako…. kdo ví. 

👍 Možná si už taky někdo všiml, že sem jednou za čas, tak možná jednou za půl roku přijde někdo, kdo sem chodí buď anonymně, nebo se občas podepíše, ale není registrován, nikdy ničím nepřispěl, seřve tady všechny na jednu hromadu s pocitem, jak to všem nandal, protože on jen ten, kdo přece stojí na té jediné správné straně.

lesnizinka
lesnizinka 02.01.2025, 14:22:56 xxx.xxx.88.102
Zrzavci:

I když se na forech známe léta, nedovolím si hodnotit, co jste nebo nejste za člověka. Vy se toho evidentně neštítíte. Takže napíšu to, jak to je. Už pár let nemám psy, proto na psí fóra nechodím a vlastně hlavně kvůli lidem, jako jste vy. Chodím na kočky, na ptáky, když se píše o kytkách, o zahradě, protože to jsou témata, co se mě nějak týkají. A  pak ano, tady na tlachací vlákna. Kdyby jste se ráčila kouknout, na všeobecný pokec jsem přišla před nějakým měsícem, kvůli jisté aféře. Jen to trochu utichnulo, rozpoutali jste další, asi zřejmě toto potřebujete k životu. Tak nevím, co je horší, jestli moje tlachání, které vás nemusí zajímat, nebo vaše urážení lidí. 

Irma19
Irma19 02.01.2025, 14:29:51 xxx.xxx.239.133
»

Díky za faktické postřehy, tímto je snad už všem jasné, že jde o trolla. 👍🍀

Asi není možné prověřit všechny registrované a profily s falešným emailem zrušit?? 🤔

Zrzavci
Zrzavci 02.01.2025, 14:35:25 xxx.xxx.226.62
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 02.01.2025, 14:22:56

nedovolím si hodnotit, co jste nebo nejste za člověka. Vy se toho evidentně neštítíte.

Já nehodnotním. Jen jsem napsala

No nenapadlo, protože pro žínku je hlavní to tlachání, nic většího nečeká.

Nic dalšího, jen konstatování- edit pro přehlednost - konstatovala jsem to, co jste sama přece napsala.. A dodala informaci o tom, že já bych radši něco jiného.

to je špatně?

nebo vaše urážení lidí. 

prosím? Kdy jsem, kde koho urazila?

lesnizinka
lesnizinka 02.01.2025, 14:41:17 xxx.xxx.88.102

Mě ale zase vůbec nezajímá to vaše slovíčkaření. Podstata věci tkví v tom, že jste si mě vzala do huby, aniž by vám bylo prd po tom, co já kde dělám. Prostě si mě nevšímejte, děkuju. 

Stelle
Stelle 02.01.2025, 14:42:52 xxx:xxx.d12d:f8e3
»

Ano, měla jsem 2 psy. Málo?

Prádlo peru. Prostě domácí prace. 

Nechápu to. Jak dokázat svůj věk, bez prozrazení osobních údajů? 

Zrzavci
Zrzavci 02.01.2025, 14:43:26 xxx.xxx.226.62

A ještě se Lesnížínko zeptám - co je špatného na tom, že když lidé vnímají, že něco nesedí, a je těch lidí víc,  že si chtějí tak nějak být jisti prostředím v kterém se pohybují? O to víc, že dneska internet je už o něčem zcela jiném, než býval? To že to Vy nevnímáte, nebo je Vám to třeba jedno, neznamená, že to druhým přijde divné a nechtějí být v takovém prostředí. Jo, máte pravdu, můžou odejít, ale pak tu zvostanete Vy, Stella a asi šest dalších lidí -odhadem. Na druhou stranu i pro ně ten prostor tady je, tak nemohou oni mít šanci ty pochybnosti vyjádřit? Jak můžete číst- třeba nejsou tak plané, jak to připadá Vám, nebo jak to je Vám jedno. Jsme prostě každý jiný.

Zrzavci
Zrzavci 02.01.2025, 14:46:30 xxx.xxx.226.62
lesnizinka:

Mě ale zase vůbec nezajímá to vaše slovíčkaření. Podstata věci tkví v tom, že jste si mě vzala do huby, aniž by vám bylo prd po tom, co já kde dělám. Prostě si mě nevšímejte, děkuju. 

Tak já bych ráda požádala, abyste o  mne přestala mluvit takhle:

jste si mě vzala do huby

Ano? Chovejme se slušně, pokud teda to půjde. 

Vy jste napsala

. Nejde jen o rady a konkrétně my Bobi, sem chodíme hlavně kecat, od toho je vlákno naše, i všeobecný pokec a mnoho dalších.

A já jsem napsala:

protože pro žínku je hlavní to tlachání, nic většího nečeká

Napsala jsem jen jinými slovy přesně to, co jste přece psala Vy sama. Nebo ne? Takže žádný, že jsem si Vás brala do úst - nebo do huby, jak píšete vulgárně Vy.

Edit -a opravdu bych od Vás ráda slyšela, četla, kdy jsem koho urazila, když už jste to napsala. Ono něco takhle vypálit… to jde snadno, ale doložte to také, prosím. Když se řekne A, mělo by následovat B. Jinak si dotyčný z úst dělá kanalizaci.

Stelle
Stelle 02.01.2025, 14:48:53 xxx:xxx.d12d:f8e3

Ahoj. Loučím se. Jak tu balu napsala, dřív tu bylo dobře. Už není- kvůli mně. Kdo se chce rozloučit,(předpokádám, že takových moc nebude), ať mi napíše SZ, jiný kontakt nemám.

Stelle
Stelle 02.01.2025, 14:50:57 xxx:xxx.d12d:f8e3
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 02.01.2025, 14:49:48

Proč fénix? Nemůžu aspoň v klidu odejít?

N (neregistrovaný) 02.01.2025, 14:54:28 xxx.xxx.242.38

Tak ahoj Stelle a pan Pokorný to vysvětlil myslím dostatečně. Naštěstí nejste dítě, protože to by bylo vážně moc smutné dětství.😐 

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.