drvodelkafialova:No znám i takové případy, kde pes přežije rok max dva a pořídí se další……
Bohužel to je taky pravda.😐 Jenže to nebude tento případ.
No znám i takové případy, kde pes přežije rok max dva a pořídí se další……
drvodelkafialova:No znám i takové případy, kde pes přežije rok max dva a pořídí se další……
Bohužel to je taky pravda.😐 Jenže to nebude tento případ.
Ako vznikajú drby: tak som si prečítala všetky komentáre od Stelle. Ani v jednom netvrdí, že je majiteľka psa. Vždy hovorí: mali sme psa - psov, t.j. keď sa narodila mali aj psa… fotku Bety, ktorá odišla v 17-rokoch dala do vlákna “odchody”…
Acher, neberte tento môj koment osobne, citácia iba poslúžila na moju odpoveď.
zbynek: To už tu jednou bylo, už jsme prověřovali vaši IP a asi nemá cenu věnovat tomu další čas. Ta diskuze o vaší identitě je už docela únavná a řeší se stále to samé dokola. Ve všeobecném pokecu se neřeší už skoro nic jiného. V jiných tématech už to vidět nechci. Jakmile se tato otázka otevře i v jiných diskuzích než Všeobecném pokecu, prosím všechny o nahlašování a bude se to odstraňovat. Myslím, že je teď na vás dokázat váš věk a není to tak složité i bez prozrazení osobních údajů. I když je mně to osobně jedno, kolik vám je let, někomu to asi leží v žaludku a možná k tomu mají jisté důvody. Namátkově z toho co jste tu kdy napsala a co může budit nedůvěru s ohledem na váš věk: 1) Jak je to s vámi a se psem? Spí s vámi v posteli? Já už měla několik psů a všichni byly v posteli. 2) Já pelechu peru s normálním prádlem, když pak to prádlo nosím tak je pelech stejně už čistej😉
Psala to jako neregistrovaná, takže to v jejích příspěvcích není.
https://www.chovzvirat.cz/diskuze/tema/23490-psi-v-posteli/
Vidím to jako LK. Taky jsem četla v jedenácti jiné věci než Ohníček. Někdo se prostě přizpůsobil diskutujícím, nic divného, pořád tu osobu beru jako dítě.
Jenže tady je jeden problém… tohle dítě se vyjadřuje o dospělých věcech, o kterých nemůže nic vědět; vtipy děláte, když máte tu zkušenost.
Zítra ráno zavolám mamince a je to. Hluboce se pak Stelle omluvím, esi se pletu. Ale esi se plete ona, bude to krádež identity a půjde do žaláře.
Čau
Ne, nevolejte ji!
Tady je to fakt jak ve cvokárně!
balu:Tady je to fakt jak ve cvokárně!
😀😀
Proč ne?
Protože už tak má dost starostí.
Megi tak mamince Stelle nevolejte.Pokud by to vážně byla pravda (5%),tak přece nikdo nechce té holce udělat nějaký průšvih.😐 Trochu nás tu “vyvětrala” a víc nic.😄
Děkuju. Prostě nechci aby to maminku “otravovalo”. Aby měla další problém k řešení.
Navíc-nevím, jak by reagovala, kdyby mě/ji někdo kontaktoval mimo web.
Jako doprdele …tohle fakt opravdu?
Vy fakt nemáte nic lepšího na práci, tak strašně se nudíte, že tady už několik dní (tejdnů) řešíte jestli někdo anonymní není náhodou úplně někdo jinej anonymní, a kolik tomu je let?
🤣🤣 Chci váš volnej čas. Fakt.
Stelle:Děkuju. Prostě nechci aby to maminku “otravovalo”. Aby měla další problém k řešení.
Navíc-nevím, jak by reagovala, kdyby mě/ji někdo kontaktoval mimo web.
To chápu a Megi to určitě taky pochopí.🙂
Milá Stelle, ešte jedna rada - choď za mamkou a povedz jej, že si sa prihlásila na tomto diskusnom fóre. Že sa to celé akosi vymklo spod kontroly - je úplne jedno prečo, ale nech ti pomôže celý tento hon dôstojne ukončiť. Je úplne jedno, či Megi zajtra bude tvoju mamku kontaktovať alebo nie - jedného dňa sa to aj tak dozvie - a ver, že to bude horšie. Bude lepšie keď sa to dozvie od teba a som si istá, že nájde spolu s tebou rozumné riešenie.
Megi, víte co? Když slíbím, že odsud odejdu, neřeknete jí to? Prosím, moc prosím.
Edit: megi, pokud to i přes tohle uděláte, tak pokazíte mi začátek novýho roku. Stojí to za to?
komedie….🤣😏
Ale celkem profi 🙂)
Ale celkem smutná.
Ještě pro megi: nevolejte ji zítra ráno. Počkejte s tím do zítřejšího večera. Nějak se dohodneme. Moc prosím.