Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 04.01.2025, 05:53:45
Těžký se vyhnout určitému nicku, když je úplně všude. Otevřu chov a tam v každém vlákně ten a ten, no prostě ti dva. Tak co teď.
Nereagovať. Na druhej strane aj duševne nevyvážený, šikanovaný, nešťastný, osamotený atď. (dosaďte si vhodné spojenie) jedinec sa správa rovnako - a je jedno či je to dieťa alebo dospelý. T.j. troll má ako človek vždy veľmi vážny problém…
Dám príklad z IF a aj CHZ: dopredu sa ospravedlňujem menovanej: čo osadenstvo tolerovalo Fikovnici (hlavne na základe dlhodobej internetovej známosti), tak za to isté sa osadenstvo vrhlo na Stelle (niekto nový) ako hladný sup…
Odpověď na příspěvek uživatele LK z 04.01.2025, 12:25:36
Poslední odstavec - tak, přesně, tak to chodí. 😀 Nejvíc to bylo vidět, když došel někdo nový s dotazem a neměl těch pár vět bez chyby. Tu to vadí, tu nevadí, tu známe, tu neznáme… Ale zase jako co chcete po hejnu ženských? 😀
Těžký se vyhnout určitému nicku, když je úplně všude. Otevřu chov a tam v každém vlákně ten a ten, no prostě ti dva. Tak co teď.
Nereagovať. Na druhej strane aj duševne nevyvážený, šikanovaný, nešťastný, osamotený atď. (dosaďte si vhodné spojenie) jedinec sa správa rovnako - a je jedno či je to dieťa alebo dospelý. T.j. troll má ako človek vždy veľmi vážny problém…
Dám príklad z IF a aj CHZ: dopredu sa ospravedlňujem menovanej: čo osadenstvo tolerovalo Fikovnici (hlavne na základe dlhodobej internetovej známosti), tak za to isté sa osadenstvo vrhlo na Stelle (niekto nový) ako hladný sup…
nenené, já jsem si dovolila i Fíkovnici poslat k šípku z témat, do kterých neměla co říct…
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 04.01.2025, 12:32:58
Ale zase jako co chcete po hejnu ženských? čo dnes uvariť? 😀
Teraz vážne, trochu iný pohľad (za okraj): čo keď toto fórum poslúžilo iba na získanie aj keď iba základných, ale dosť podstatných info. Ak sa nemýlim uviedli ste, že Stelle Vám sama poslala meno a danú osobu označila za svoju mamku. Následne sa na Vás obrátila v diskusii a Vy ste zverejnila niekoľko základných údajov o danej rodine. Kedy začala Stelle používať vo svojich komentoch, že má babičku, súrodencov, domáce vzdelávanie, mamka má s.r.o.? Ak je to dospelý človek, tak ten dostal čo chcel a bude aj s týmito pár info vedieť pracovať …ak je to dieťa, ktoré potrebuje, je jedno z akého dôvodu, cítiť sa členom tejto rodiny, tak na jednej strane dostalo čo chcelo (imaginárnu rodinu), na druhej zároveň o ňu prišlo…
A nemůže být Stelle dospělé dítě? 😉 Takových po světě běhá a i v Brusselu jich je plno. Vidíte a tam kde by vám měli vadit tak nevadí a když se vyskytne tady kde v podstatě nijak nevadí,tak se můžete potento.😄
Odpověď na příspěvek uživatele LK z 04.01.2025, 14:54:29
Všecky informace, které tady uvedla, jsou veřejně dostupné na fb té matky. Tam mě popad divný pocit, dyť to jsou přesně jen ty informace, co píše v diskuzi. Já neřekla vůbec nic nového, to vše sem napsala dřív sama S. A proto jsem to napsala tak, jak jsem to napsala - že taková osoba existuje (a že je docela chytrá). Nic víc, nic méně - jen, že ta osoba existuje.
Rodině jsem dala vědět i of. cestou, kdyby náhodou fb profil někdo ukrad, to se stává, bráchovi už sebrali dva a teď se chudák jmenuje Veronika. Furt se totiž držím toho, že by to mohlo být dítě. A kdyby moje dítě takto ve dne v noci hledalo náhradní rodinu, hm, to nechceš. Ode mě se chtělo odstěhovat jenom 2x.
Ano to je fakt, právě proto považuji za vhodné důrazně jim připomenout jejich místo ve společnosti. Funguje to navzdory novým teoriím. Například mé děti ani vnoučata by něco takového rozhodně nenapadlo, tedy alespoň ne v přítomnosti dospělých.🙂Teď to rozhodně neplatí pro Vás žínko ale musím zdůraznit, že vnoučata jsou vesměs vychovávána v současném století.
Ráda bych vám připomněla, že děti jsou taky lidé. I když malí. Brzděte s těmi pohlavky !
že by jsi si to rozhodně pamatovala. A píše se sis.
Už jste přečetl toho Loupežnáka ? Poznal jste se ?
Tak nic, už pohlídal pošťačku, přišla k oknu pro vajca, to ste neviděli, takovou vyděšenou paní. 😀 Vyskočili… no, Bůček zvlád dvě nohy jenom… do okna a spustili, hehehe, ona něco hulákala, ale nevim co. 😀
Kdo je Bůček ? Něco jsem propásla …..…….kde? je fotka?
Ráda bych vám připomněla, že děti jsou taky lidé. I když malí. Brzděte s těmi pohlavky !
že by jsi si to rozhodně pamatovala. A píše se sis.
Už jste přečetl toho Loupežnáka ? Poznal jste se ?
Připomněla jste se hezky a podle mého očekávání i stylově. Vzhledem k tomu že vás již beru spíš jako kuriozitu pro zasmání, nepočítejte s tím že vaše názory na výchovu dětí bych bral vůbec v úvahu. To ani nelze od osoby s vychováním tak specifickým. Však vy si to jistě přeberete po svém aby bylo na koho poštěkávat, v tom opravdu vynikáte. To mi ovšem nebrání abych vám poděkoval za upozornění na mou chybu, sis se rozhodně nepíše. Oplatím vám laskavost. Nepíše se Loupežnák nýbrž Loupežník. A pokud jste náhodou myslela něco jiného než název knihy, tak je podezřelé i to velké L. Nezapomeňte také poděkovat, bylo by to vhodné.
Musíte se pořád všichni hádat? 😐 Vždyť už je zcela evidentně vidět že jde jen o “ega”. Jste všichni nejchytřejší na světě a tím by to mohlo skončit. Vyblejeme si tady názory a co to změní? Stelle klidně ať si tu píše co chce. Je to moje fórum? 😄