Aktuálně: 3 279 inzerátů220 002 diskuzních příspěvků18 348 uživatelů

Stella

kometa
kometa 03.01.2025, 20:58:21 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 03.01.2025, 20:53:54

Dolly byla ze Skotska nebo ne? 

Zrzavci
Zrzavci 03.01.2025, 21:04:44 xxx.xxx.17.45
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 03.01.2025, 20:58:21

🤣🤣

jo, pravda.

Stelle
Stelle 03.01.2025, 21:35:03 xxx:xxx.d12d:f8e3
»
Odpověď na příspěvek uživatele raven_kix z 03.01.2025, 20:58:07

Achjo, já to jen oznámila. Nemusíte na mě reagovat takhle😔.

LK (neregistrovaný) 03.01.2025, 21:47:34 xxx.xxx.178.255

Pardón dámy, ale Dolly je originál z Tennessee, chlapci zo Škótska radi čumeli na jej ….. 

https://www.youtube.com/watch?v=pW2TgGy5gjY

Dolly o Dolly “I never met her but I always said there’s no such thing as baaad publicity.” 😄

L.S. (neregistrovaný) 04.01.2025, 05:01:33 xxx.xxx.8.30

Ještě bych vám, dámy a páni, takhle v 5 ráno, než odejdu do rachoty, napsala takové menší zamyšlení nad lidma ze sociálních sítí. 

Fakt jen k zamyšlení. 

Z principu nesnáším lidi, co se pasují do role celoživotních obětí. Viz jedna nejmenovaná osoba zde, co v podstatě rozpoutavá už několikátou žabomyší válku a rozeštvává lidi proti sobě. 

Následující odstavec bude psán a myšlen obecně, jako zamyšlení o typu takových lidí obecně (aby si jej nejmenovaná mrs.O"Connor nevztáhla na sebe, jak je jejím častým zvykem). 

Tam ji někdo šikanoval, tuhle ji někdo stalkoval...tam se ohání paragrafem a zákonem...tam byla na výslechu na policii, ten jí křivdil, tudle byla na výslechuu znovu ...ten jí pro změnu nekřivdil, ale rovnou ublížil, (velmi!!), ten taky a tamten taky ... na toho podává trestní oznámení, na toho taky ...ten pro změnu podá žalobu na ni…a ona se jen musí bránit…obsílky s proužkama a ukřivděné komentáře lítají vzduchem jako vlaštovky. 

Takovýhle lidi, ač se snaží vzbuzovat soucit a odkážou hodně lidí přesvědčit o tom, jaký (životem zmítaný a osudem zkoušený) jsou, bývají paradoxně většinou právě ONI ti co tohle vyvolávají a co se v tom vyžívají. Společný jmenovatel těchto lidí je, že většinou bývají znuděný. 

Několik takto toxických lidí jsem z života musela úplně vyškrtnout, protože mě to strašně vyčerpávalo. Fakt strašně. 

Tolik jen takhle k zamyšlení. 

S přátelským pozdravem plným lásky ✌️❤️ Lída Slavíková. 

L.S. (neregistrovaný) 04.01.2025, 05:16:10 xxx.xxx.8.30

A ještě je Stelle, když už to vlákno o tom, jestli někdo fiktivní existuje, nebo ne, má 14 stran (!!!) ….jako fakt?

Tvl, lidi, pak mě může někdo ještě přijít říct, že nemá na něco čas. 

I kdyby to byla třináctiletá holka, tak nedělá nic špatného, prostě jen chodí bez vědomí rodičů na web o zvířatech. Mohla by chodit na daleko horší weby, věřte mi. A slovy daleko horší, myslím fakt takový, který byste jako rodič u svýho děcka  obrečeli, když byste na to přišli (aktuální zkušenost kamarádky a jejího syna v páté třídě). 

Pokud je to ve skutečnosti nějaký např.  60 letý starý znuděný chlap, co se vydává za holku a dělá mu to dobře a někde po večerech si u toho přes lalok drandí pelikána… tak mu to dopřejte, boha ženský, pokud vás to sere natolik, že vám z toho pulzuje cévka, tak ho prostě ignoruje, přeskakuje…víte co? Kdyby na Stelle nikdo nereagoval (slovy NIKDO, myšleno ani jeden příspěvek), tak by to dotyčného/dotyčnou velmi brzo přestalo bavit. Protože i negativní reakce je reakce (maminky budou znát od dětí), možná negativní reakce je ještě lepší než pozitivní reakce. ❤️

Klid a mír v duši. Běžte radši vyvenčit psy.  Fakt. L.S. 

megi-the-pes
megi-the-pes 04.01.2025, 05:53:45 xxx.xxx.124.128

Těžký se vyhnout určitému nicku, když je úplně všude. Otevřu chov a tam v každém vlákně ten a ten, no prostě ti dva. Tak co teď. 

L. S.: myslím, že si pletete dvě osoby, vyrobila jste 2v1 🙂 

Už jsem vyvenčila. Teď se tady zas dva řežou jak bojoví psi, řekla sem, že do deseti nejdu nikam, ať se třeba po... tak se začli prát, hodinku jenom, jeden už padá… Už jsem i udělala nějakou práci. A už mě neba, tak jsem si šla sem přečíst… že jsme na tom furt stejně. Dobrý, jeden už odpad. 

Doron
Doron 04.01.2025, 06:32:45 xxx.xxx.166.89

No, a to právě troll dělá, všichni se rozhádají, všichni jsou zaujati jenom jím, všichni zažívají nepříjemné pocity, ostatní diskuze vázne.

Ani Vy proti tomu nejste imunní, vždyť přispíváte už několikátým dlouhým příspěvkem do tématu, kteté považujete za směšné a nevýznamné a Vaše příspěvky jsou hodně nasrané ( a konfrontační) i když je zakončujete pozdravem plným lásky 🙂).

Takže, ať už je trollík kdokoli, odvedl dobrou práci🙂! 

Doron
Doron 04.01.2025, 06:36:58 xxx.xxx.166.89
»
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 04.01.2025, 05:53:45

Jak je má pan Bůček ? Je to pořád anděl a malý génius v psím tělíčku ?🙂

megi-the-pes
megi-the-pes 04.01.2025, 07:05:43 xxx.xxx.124.128
»
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 04.01.2025, 06:36:58

Je divnej. Vše umí, nic nepotřebuje učit. Furt někde sedí, aby dostal odměnu. Lehni dal na druhý pokus. Jenom hlídání nepochopil, ale to dá, počítám, do večera. Vrčí a štěká na svůj odraz, ale má štěkat na lumpiky venku jako Megi. Se podívejte na tu fotku v lese na cestě, je normální, aby uměl odložení? Když jsem ho to neučila? A to tam čekali fakt dlouho, já totiž doopravdy neumim fotit.
Nedávno vyhnal mého psa z postele, já nadávala Megi, že řve na miminko… a on to tenhle haj… řval na ni. 
Ona mu na oplátku každý den vyrazí jeden zub. Doufám, že první, protože bezzubý bodyguard je houbyguard, že jo, to bych ho musela vrátit. 
Dostal náhubek, žádný pamlsky, prej a kam jdem? 
Tak si připadám jako utečená z Bohnic (ano, Zrzavcová byla ob dva pokoje a furt v kazajce).
Ale ono to má jednoduché vysvětlení. Megi mu to vše řekla.
Megi je nejúžasnější stvoření na světě. 

Sardullah
Sardullah 04.01.2025, 07:29:51 xxx.xxx.221.216
»
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 04.01.2025, 07:05:43

Jo stane se, že si člověk pořídí štěnítko a ono je poslušné samo od sebe a umí věci, které je nikdo neučil. To člověk tak plácne povel, protože je zvyklej od předchozích psů, vlastně ani nepočítá s tím, že bude splněno a hle… štěně to provede. Celý štěněcí období berňuchy jsem na to koukala s otevřenou pusou… jakože vážně? Takhle jednoduchý to je? Pak když v pubertě 2x neposlechl na první dobrou na přivolání, tak jsem vlastně měla radost, že mám normálního psa.

Na druhou stranu Matýskovu samovychovanost dokonalost kompenzuje Gina, která má vše na praku a selektivní hluchota je její druhé jméno. Takže je svět v pořádku a v rovnováze.

A teda koukám, že Maťulko a není jediný pan dokonalý na světě😜

megi-the-pes
megi-the-pes 04.01.2025, 07:32:53 xxx.xxx.124.128
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 04.01.2025, 07:29:51

Myslím, že to je tím, že to je kluk. Matýsek. A Bůček. Ne že bych měla něco proti klukům. Jsou takoví… jednoduchý.

Sardullah
Sardullah 04.01.2025, 07:40:45 xxx.xxx.221.216
»
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 04.01.2025, 07:32:53

Jo tak to je svatá pravda….jako vůbec si neumím představit, že by se takhle chovala psí holčička, že by nevymýšlela, nezneužívala situací a pak jí stačí, že se začne tvářit roztomile, ale přitom v oko má ty šibalské jiskřičky.

Sarah01
Sarah01 04.01.2025, 09:49:06 xxx.xxx.162.253
megi-the-pes:

Těžký se vyhnout určitému nicku, když je úplně všude. Otevřu chov a tam v každém vlákně ten a ten, no prostě ti dva. Tak co teď. 

L. S.: myslím, že si pletete dvě osoby, vyrobila jste 2v1 🙂 

Už jsem vyvenčila. Teď se tady zas dva řežou jak bojoví psi, řekla sem, že do deseti nejdu nikam, ať se třeba po... tak se začli prát, hodinku jenom, jeden už padá… Už jsem i udělala nějakou práci. A už mě neba, tak jsem si šla sem přečíst… že jsme na tom furt stejně. Dobrý, jeden už odpad. 

No, tak ono je nabíledni, kdo je tím myšlen, jinak by se nejmenovalo. Akorát, že to teda nějak nesedí, ta trestní oznámení a obálky s proužkama taky ne, výslechy už vůbec. A žabomyší války zde taky ne. Asi za tím bude Fantomas, jak už tady někdo dřív zmínil. 😁

megi-the-pes
megi-the-pes 04.01.2025, 09:52:19 xxx.xxx.124.128
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 04.01.2025, 09:49:06

No dyť, Fantomas, akorát nechápu, jak si to někdo může splést, takovou masku.

megi-the-pes
megi-the-pes 04.01.2025, 09:54:41 xxx.xxx.124.128

Tak nic, už pohlídal pošťačku, přišla k oknu pro vajca, to ste neviděli, takovou vyděšenou paní. 😀 Vyskočili… no, Bůček zvlád dvě nohy jenom… do okna a spustili, hehehe, ona něco hulákala, ale nevim co. 😀

Ph (neregistrovaný) 04.01.2025, 09:59:15 xxx:xxx.14d9:b469
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 04.01.2025, 09:49:06

mi taky spadla celist, jak dobre je nekdo nabrifovany 😄

lesnizinka
lesnizinka 04.01.2025, 11:49:02 xxx.xxx.88.102
Sardullah:

Jo stane se, že si člověk pořídí štěnítko a ono je poslušné samo od sebe a umí věci, které je nikdo neučil. To člověk tak plácne povel, protože je zvyklej od předchozích psů, vlastně ani nepočítá s tím, že bude splněno a hle… štěně to provede. Celý štěněcí období berňuchy jsem na to koukala s otevřenou pusou… jakože vážně? Takhle jednoduchý to je? Pak když v pubertě 2x neposlechl na první dobrou na přivolání, tak jsem vlastně měla radost, že mám normálního psa.

Na druhou stranu Matýskovu samovychovanost dokonalost kompenzuje Gina, která má vše na praku a selektivní hluchota je její druhé jméno. Takže je svět v pořádku a v rovnováze.

A teda koukám, že Maťulko a není jediný pan dokonalý na světě😜

Tak to vlastně žiješ to, co jsem měla před lety se svýma klukama. Nikdo mi tehdy nevěřil, že Berušku nemusí nikdo vychovávat, stačilo mu prostě jen říct. A tím, že byli stejně staří, bylo pro mě pak těžko chápat, že Woruška takhle není schopný fungovat. Respective…on prostě chtěl hlavně dělat, co chce on, ta spolupráce ho nebavila a prděl na to. A taky to dokázal kompenzovat svou láskou k lidem a roztomilostí.

Sarah01
Sarah01 04.01.2025, 11:53:14 xxx.xxx.162.253
Ph:

mi taky spadla celist, jak dobre je nekdo nabrifovany 😄

To probíhá přes FB. Odešla jedna spojka, tak musela nastoupit druhá.

Ph (neregistrovaný) 04.01.2025, 12:06:46 xxx:xxx.14d9:b469
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 04.01.2025, 11:53:14

me bylo jasne, ze ani ta casova shoda neni ciste nahodna 🤣 

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.