Té rodině jsem to řekla. A slib dodržím, identitu neprozradím; tu rodinu, co si někdo půjčil. Ani Zrzavcové, ona je ta utečená z ze za plotu, to by nedělalo dobrotu.
To jen tak, že to můžete zabalit.
A můžeme jít zas chovat zvířátka.
Anebo… ať si tady ty stejné diagnózy povídají spolu, moje diagnóza jde jinam.
Čau
Hlavně nezapomeňte číslo dveří.😀 Ať nevlezete mezi sexuální úchylky na “třináctce”. 😀
Tak takto teda rozhodně ne. Uvědomuješ si že házíš klacky pod nohy i těm, kteří tě dokáží pochopit a tolerovat ať už je to s tebou jakkoliv? Já mezi takové také patřím, toto však čtu nerad. Kdybys byla v mém dosahu tak chytíš takový pohlavek že by jsi si to rozhodně pamatovala.
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 03.01.2025, 18:32:43
Pokud se dítě takto vyjadřuje směrem k dospělému, je to nevychovaný spratek. To možná přijde normální těm, kteří sami hovoří hulvátsky. Naštěstí tady žádné dítě není, tak je to naprosto fučík.
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 03.01.2025, 18:32:43
Ano to je fakt, právě proto považuji za vhodné důrazně jim připomenout jejich místo ve společnosti. Funguje to navzdory novým teoriím. Například mé děti ani vnoučata by něco takového rozhodně nenapadlo, tedy alespoň ne v přítomnosti dospělých.🙂Teď to rozhodně neplatí pro Vás žínko ale musím zdůraznit, že vnoučata jsou vesměs vychovávána v současném století.
Pokud se dítě takto vyjadřuje směrem k dospělému, je to nevychovaný spratek. To možná přijde normální těm, kteří sami hovoří hulvátsky. Naštěstí tady žádné dítě není, tak je to naprosto fučík.
Zrzavci bohužel právě takhle se vyjadřují.🙂 Kdybyste občas zašla mezi mladé, tak budete valit oči. Tím spíš když byste je chtěla poučovat či umravňovat. Tam už pak platí jen svaly a rána do stolu s nastolením pořádku tvrdou rukou. Na fóru či streamech zasáhne “klíčník”.
A kdo tedy seš, když konečně vyšlo najevo, že nejsi dítě z té rodiny, co tady celou dobu tvrdíš a vymýšlíš si….a ti, kterým to bylo jasné od začátku, kvůli tobě byli nařčeni, že pořádají hon, jsou klubko zmijí a podobně 🤔 KDO VLASTNĚ JSI ? Není ti blbé tady neustále vypisovat, když už Megi the pes to tady veřejně oznámila? Geniální dítě volající o pomoc asi ne….