Aktuálně: 3 243 inzerátů220 305 diskuzních příspěvků18 356 uživatelů

Stella

Zrzavci
Zrzavci 03.01.2025, 08:48:22 xxx.xxx.226.62
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 03.01.2025, 08:26:28

Ano, to je pravda. odvozeno id slova ženista! 😀 😀 😀 

N (neregistrovaný) 03.01.2025, 12:13:43 xxx.xxx.206.231
Daja:

Jojo vzpomínám jak pak jste byl vulgární, to bylo už za čarou ( určitě jste byl pod parou aspoň 3X co si pamatuji vaší vulgaritu, to byste střízlivý nenapsal)ale i já se přiznám , že se nechám někdy stáhnout davem i já byla a jsem vulgární . Hlavně když mě někdo vytočí jednou za 10 let😉.

Daja

Dájo alkohol jsem v puse neměl třicet let pomalu.🙂 Jsem prakticky dokonalý abstinent. Na nový rok jsem měl dva litry juice.😀 A vulgární nikdy nejsem první ani druhý. Znovu opakuji, že ani admin neshledal nic za co by mě bylo třeba nějak postihnout. 

Daja
Daja 03.01.2025, 12:22:16 xxx:xxx.3a92:f4d1
N:

Dájo alkohol jsem v puse neměl třicet let pomalu.🙂 Jsem prakticky dokonalý abstinent. Na nový rok jsem měl dva litry juice.😀 A vulgární nikdy nejsem první ani druhý. Znovu opakuji, že ani admin neshledal nic za co by mě bylo třeba nějak postihnout. 

No vidíte a já jako ženská jsem usoudila, že jste byl vulgární. Chlapy to vnímají jinak. Že jste abstinent, tak to je ještě horší, psát za střízlivá tohle hmmm , no jste šikovný🤐.

Daja

N (neregistrovaný) 03.01.2025, 12:26:38 xxx.xxx.206.231
Daja:

No vidíte a já jako ženská jsem usoudila, že jste byl vulgární. Chlapy to vnímají jinak. Že jste abstinent, tak to je ještě horší, psát za střízlivá tohle hmmm , no jste šikovný🤐.

Daja

Pravda je, že chlapi to vážně berou jinak. 

rina
rina 03.01.2025, 13:08:41 xxx.xxx.57.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele N z 03.01.2025, 12:26:38

Asi záleží jak je kdo utlocitný🙂

Já si za cele ty roky co chodíte na diskuzi nevšimla jediného vulgárního příspěvku z Vaší strany.   

Ale hon na Stellu, který se tu rozpoutal byl vulgární nechutně (urážky, ponižování a šikana jsou horsi, nez nekoho poslat do pr…).  

Zde jsem pochopila jak lidé mohli upalovat “Čarodějnice”  . Jedno podezření vyslovené na “správném místě ” a je s Vámi amen 👌

Dámy, které mají pocit, že tyto stránky jsou jejich by si měly založit svoji uzavřenou skupinku někde přes fcb či Whatsapp.

Dřív  tu bývalo opravdu líp-bez přistěhovalců z IF. Když se nešikanuji mezi sebou, mastí aroganci do jiných.  

Divím se správci, že na tohle vůbec mární svůj čas .

Souhlasím s Lesní žínkou, Varaxi i Sardullah  

Verun
Verun 03.01.2025, 14:12:31 xxx:xxx.570f:a441
rina:

Já si za cele ty roky co chodíte na diskuzi nevšimla jediného vulgárního příspěvku z Vaší strany.   

Ale hon na Stellu, který se tu rozpoutal byl vulgární nechutně (urážky, ponižování a šikana jsou horsi, nez nekoho poslat do pr…).  

Zde jsem pochopila jak lidé mohli upalovat “Čarodějnice”  . Jedno podezření vyslovené na “správném místě ” a je s Vámi amen 👌

Dámy, které mají pocit, že tyto stránky jsou jejich by si měly založit svoji uzavřenou skupinku někde přes fcb či Whatsapp.

Dřív  tu bývalo opravdu líp-bez přistěhovalců z IF. Když se nešikanuji mezi sebou, mastí aroganci do jiných.  

Ale žádnej hon se tu nekoná .jen tomu bylo naznačeno.že její zasvěcené příspěvky rozeseté všude po různých diskusích,když teda jako víte že se prezentuje jako ditě, důvěryhodnosti zrovna té konkrétní diskusi nepřidává….kdyz jsem svým přispevkem chtěla v jedné diskusi naznačit,že konkrétní osoba není relevantní se k tématu vyjádrit.admin mi to smazal..

Takže až vás bude bolet v krku, z očí vám poteče,napište si stelle .ona vám řekne.co vám je.

Q_
Q_ 03.01.2025, 14:16:18 xxx.xxx.113.200
»
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 03.01.2025, 12:22:16

Taky záleží na prostředí, které ty chlapy formovalo a nemyslím jen rodinu….škola, práce, koníčky … Dokážu psát hezky česky, ale sprosté slovo mi taky uklouzne a někdy byste se divila. Nemyslím to zle. Jen další pohled chlapa, co si to zde donedávna četl. Prostě tak to je. Nikoho neobhajuji. Konstatuji.

N (neregistrovaný) 03.01.2025, 15:08:05 xxx.xxx.242.38
rina:

Lidi jsou pořád stejní od nepaměti. Vždy si najdou ty “slabší” a na nich se vyřádí. Než přijde někdo silnější a tomu buď lezou do zadku a nebo dostanou po tlamě.😄Vlastně bych se taky obešel bez některých “egoistů” tady na diskuzi,ale vyhánět někoho je pod mou úroveň. Třeba “odumřou” sami nějak.😄

U Stelle se opravdu obávám, že pokud je to dítě, tak je možná opravdu nešťastná a bůh ví, jak to má doma.😐 Už jen to jak ponocuje není normální. Do ničeho nechci mluvit, ale je to znepokojivé. 

rina
rina 03.01.2025, 15:21:36 xxx.xxx.57.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele N z 03.01.2025, 15:08:05

Se Stelle máte pravdu, právě proto , že to nema  třeba růžové hledala spřízněnou duši zde.

Nebo taky ne, mohlo být vše jinak.

Každopádně chování, ktere zde vzniklo ničemu nepomůže. 

Je mi z toho smutno celkove 

N (neregistrovaný) 03.01.2025, 15:26:20 xxx.xxx.242.38
rina:

Se Stelle máte pravdu, právě proto , že to nema  třeba růžové hledala spřízněnou duši zde.

Nebo taky ne, mohlo být vše jinak.

Každopádně chování, ktere zde vzniklo ničemu nepomůže. 

Je mi z toho smutno celkove 

Kdyby raději napsala jestli jí něco trápí, možná by se dalo alespoň poradit či pomoci.

Stelle
Stelle 03.01.2025, 15:32:36 xxx:xxx.d12d:f8e3
»
Odpověď na příspěvek uživatele N z 03.01.2025, 15:26:20

Trápí. Tahle situace na tomhle webu.

Já vím, už padám. Nebýt Fikovnice, už bych se dnes nepřihlašovala(nemyslím to zle)

N (neregistrovaný) 03.01.2025, 16:03:03 xxx.xxx.242.38
Stelle:

Trápí. Tahle situace na tomhle webu.

Já vím, už padám. Nebýt Fikovnice, už bych se dnes nepřihlašovala(nemyslím to zle)

Tak jestli jenom to, tak to nic není.😉

Anonymní Anonym (neregistrovaný) 03.01.2025, 16:06:02 xxx:xxx.70c1:f220
Zrzavci:

Ne, nebyla a nebudu,  neb  pro mě  jste velmi toxický jedinec.

Někerý se do toho angažují a přitakávaji nějak moc.

Anonymní (neregistrovaný) 03.01.2025, 17:04:08 xxx:xxx.d12d:f8e3
»
Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 03.01.2025, 14:12:31

Koná. 

Jestli myslíte breberky, admin to smazal kvůli plevelení a sirkám!

Q_
Q_ 03.01.2025, 17:11:20 xxx.xxx.113.200

No…párkrát jsem sem přispěl. To je čistý PSYOPS tady. Beze mě už.

Zrzavci
Zrzavci 03.01.2025, 17:14:25 xxx.xxx.40.18
Anonymní Anonym:

Někerý se do toho angažují a přitakávaji nějak moc.

No a? Je někde dána norma kolik toho může/smí diskutují napsat k něčemu, co se mu nepozdavá?

Zrzavci
Zrzavci 03.01.2025, 17:18:45 xxx.xxx.40.18

A všimli  jste  si jaká se z toho  vyvinula krásná  mexická Neverend Stellenovela o třech účinkujicích ?🤣 Scénárista nestačí dopisovat.😀

N (neregistrovaný) 03.01.2025, 17:55:39 xxx.xxx.242.38
Zrzavci:

A všimli  jste  si jaká se z toho  vyvinula krásná  mexická Neverend Stellenovela o třech účinkujicích ?🤣 Scénárista nestačí dopisovat.😀

Jo jako že já jsem Stelle? 😀 Je to asi zklamání, ale Stelle je originál tvorba někoho jiného.😀

Stelle
Stelle 03.01.2025, 18:07:02 xxx:xxx.d12d:f8e3
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 03.01.2025, 17:18:45

Asi jste právě utekla z Bohnic.

megi-the-pes
megi-the-pes 03.01.2025, 18:11:56 xxx.xxx.124.128

No a je to, konečně někdo Zrzavcovou odhalil!

Té rodině jsem to řekla. A slib dodržím, identitu neprozradím; tu rodinu, co si někdo půjčil. Ani Zrzavcové, ona je ta utečená z ze za plotu, to by nedělalo dobrotu. 

To jen tak, že to můžete zabalit. 

A můžeme jít zas chovat zvířátka.

Anebo… ať si tady ty stejné diagnózy povídají spolu,
moje diagnóza jde jinam. 

Čau 

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.