Jojo vzpomínám jak pak jste byl vulgární, to bylo už za čarou ( určitě jste byl pod parou aspoň 3X co si pamatuji vaší vulgaritu, to byste střízlivý nenapsal)ale i já se přiznám , že se nechám někdy stáhnout davem i já byla a jsem vulgární . Hlavně když mě někdo vytočí jednou za 10 let😉.
Daja
Dájo alkohol jsem v puse neměl třicet let pomalu.🙂 Jsem prakticky dokonalý abstinent. Na nový rok jsem měl dva litry juice.😀 A vulgární nikdy nejsem první ani druhý. Znovu opakuji, že ani admin neshledal nic za co by mě bylo třeba nějak postihnout.
Dájo alkohol jsem v puse neměl třicet let pomalu.🙂 Jsem prakticky dokonalý abstinent. Na nový rok jsem měl dva litry juice.😀 A vulgární nikdy nejsem první ani druhý. Znovu opakuji, že ani admin neshledal nic za co by mě bylo třeba nějak postihnout.
No vidíte a já jako ženská jsem usoudila, že jste byl vulgární. Chlapy to vnímají jinak. Že jste abstinent, tak to je ještě horší, psát za střízlivá tohle hmmm , no jste šikovný🤐.
No vidíte a já jako ženská jsem usoudila, že jste byl vulgární. Chlapy to vnímají jinak. Že jste abstinent, tak to je ještě horší, psát za střízlivá tohle hmmm , no jste šikovný🤐.
Já si za cele ty roky co chodíte na diskuzi nevšimla jediného vulgárního příspěvku z Vaší strany.
Ale hon na Stellu, který se tu rozpoutal byl vulgární nechutně (urážky, ponižování a šikana jsou horsi, nez nekoho poslat do pr…).
Zde jsem pochopila jak lidé mohli upalovat “Čarodějnice” . Jedno podezření vyslovené na “správném místě ” a je s Vámi amen 👌
Dámy, které mají pocit, že tyto stránky jsou jejich by si měly založit svoji uzavřenou skupinku někde přes fcb či Whatsapp.
Dřív tu bývalo opravdu líp-bez přistěhovalců z IF. Když se nešikanuji mezi sebou, mastí aroganci do jiných.
Divím se správci, že na tohle vůbec mární svůj čas .
Souhlasím s Lesní žínkou, Varaxi i Sardullah
Ale žádnej hon se tu nekoná .jen tomu bylo naznačeno.že její zasvěcené příspěvky rozeseté všude po různých diskusích,když teda jako víte že se prezentuje jako ditě, důvěryhodnosti zrovna té konkrétní diskusi nepřidává….kdyz jsem svým přispevkem chtěla v jedné diskusi naznačit,že konkrétní osoba není relevantní se k tématu vyjádrit.admin mi to smazal..
Takže až vás bude bolet v krku, z očí vám poteče,napište si stelle .ona vám řekne.co vám je.
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 03.01.2025, 12:22:16
Taky záleží na prostředí, které ty chlapy formovalo a nemyslím jen rodinu….škola, práce, koníčky … Dokážu psát hezky česky, ale sprosté slovo mi taky uklouzne a někdy byste se divila. Nemyslím to zle. Jen další pohled chlapa, co si to zde donedávna četl. Prostě tak to je. Nikoho neobhajuji. Konstatuji.
Já si za cele ty roky co chodíte na diskuzi nevšimla jediného vulgárního příspěvku z Vaší strany.
Ale hon na Stellu, který se tu rozpoutal byl vulgární nechutně (urážky, ponižování a šikana jsou horsi, nez nekoho poslat do pr…).
Zde jsem pochopila jak lidé mohli upalovat “Čarodějnice” . Jedno podezření vyslovené na “správném místě ” a je s Vámi amen 👌
Dámy, které mají pocit, že tyto stránky jsou jejich by si měly založit svoji uzavřenou skupinku někde přes fcb či Whatsapp.
Dřív tu bývalo opravdu líp-bez přistěhovalců z IF. Když se nešikanuji mezi sebou, mastí aroganci do jiných.
Divím se správci, že na tohle vůbec mární svůj čas .
Souhlasím s Lesní žínkou, Varaxi i Sardullah
Lidi jsou pořád stejní od nepaměti. Vždy si najdou ty “slabší” a na nich se vyřádí. Než přijde někdo silnější a tomu buď lezou do zadku a nebo dostanou po tlamě.😄Vlastně bych se taky obešel bez některých “egoistů” tady na diskuzi,ale vyhánět někoho je pod mou úroveň. Třeba “odumřou” sami nějak.😄
U Stelle se opravdu obávám, že pokud je to dítě, tak je možná opravdu nešťastná a bůh ví, jak to má doma.😐 Už jen to jak ponocuje není normální. Do ničeho nechci mluvit, ale je to znepokojivé.
Té rodině jsem to řekla. A slib dodržím, identitu neprozradím; tu rodinu, co si někdo půjčil. Ani Zrzavcové, ona je ta utečená z ze za plotu, to by nedělalo dobrotu.
To jen tak, že to můžete zabalit.
A můžeme jít zas chovat zvířátka.
Anebo… ať si tady ty stejné diagnózy povídají spolu, moje diagnóza jde jinam.