vypadavate nam z role 🤣
na ty volby jste teda z DE do CR letel, jo?
K odborníkovi na co? Vám by nevadilo kdyby vás někdo podezíral že jste člověk který je vám krajně nesimpatycký?
vypadavate nam z role 🤣
Ph:vypadavate nam z role 🤣
Bohužel auto vlastní na základně nemám,ale bráchu v ČR ano.😉
Voba vypadávají, nějak jim to skřípe.😂
Stelle:K odborníkovi na co? Vám by nevadilo kdyby vás někdo podezíral že jste člověk který je vám krajně nesimpatycký?
Vždyž Zrzavci nic takového nenapsala.😄😄 OMG LUL.
Rozumněli jsme, jednou stačilo.
Ale vaše reakce byla na to, že nechci být neverend, ne?
“LUL” je twitch emotikon který má jen naznačit, že se dotyčný směje, protože mu přijde něco vtipné a tak to bylo dle mého názoru myšleno od N.
Edit: Screen zrovna z jednoho streamu na který koukám.
Stelle:Rozumněli jsme, jednou stačilo. A LUL je v Aj označení pro debila.
Ale vaše reakce byla na to, že nechci být neverend, ne?
Laugh Out Loud (směji se nahlas).
I tak se to dá říci. 😀
jj. pamatuji si. opravoval jste mu pazouta a prijel pro vas asi vasi 1203 😄 tou, co pojede do emeriky, az ji tu zakazou a postavite ji vedle sveho 400dolaroveho auta. S malyma oknama. protoze ze 120 - to byl jinaci vyhled !!
1203 bude teda spolu s vasim autem osamela v USA, kdyz vy porad zustavate tady v bezpeci DE, 2h v dojezdove vzdalenosti od nezabezpeceneho CR - jaderny hrib se preci zastavi na hranicich.
tak presne proto se vyhybam Politice, ale kdyz vy vlezete vsude. A bez uzardeni lzete, jak mate kone, psa, kocku a “nevim co jeste” nove prichozim….Ale blbe se vysvetluje ta vase exhibice na chovu zvirat - bez zvirat….tak ale otec se stara dobre. a je vlastne jedno, jestli u Melnika nebo v “padesat dvojce” - ne?
Ph:jj. pamatuji si. opravoval jste mu pazouta a prijel pro vas asi vasi 1203 😄 tou, co pojede do emeriky, az ji tu zakazou a postavite ji vedle sveho 400dolaroveho auta. S malyma oknama. protoze ze 120 - to byl jinaci vyhled !!
1203 bude teda spolu s vasim autem osamela v USA, kdyz vy porad zustavate tady v bezpeci DE, 2h v dojezdove vzdalenosti od nezabezpeceneho CR - jaderny hrib se preci zastavi na hranicich.
tak presne proto se vyhybam Politice, ale kdyz vy vlezete vsude. A bez uzardeni lzete, jak mate kone, psa, kocku a “nevim co jeste” nove prichozim….Ale blbe se vysvetluje ta vase exhibice na chovu zvirat - bez zvirat….tak ale otec se stara dobre. a je vlastne jedno, jestli u Melnika nebo v “padesat dvojce” - ne?
PH, brácha má stavební firmu a aut asi šest. 😄 Já mám doma auta s otcovím čtyři. Bezpečí v DE? To snad je sranda jen.😐 Pokud dojde k napadení některého ze států NATO, tak jsem v nárazníkovém pásmu do dvou hodin.
Běžte do politiky.
Stelle:Běžte do politiky.
Málo platí v přepočtu.😉
Jojo vzpomínám jak pak jste byl vulgární, to bylo už za čarou ( určitě jste byl pod parou aspoň 3X co si pamatuji vaší vulgaritu, to byste střízlivý nenapsal)ale i já se přiznám , že se nechám někdy stáhnout davem i já byla a jsem vulgární . Hlavně když mě někdo vytočí jednou za 10 let😉.
Daja
To je vám zajímavý, jak je ten modus operandi docela podobný, jak se to k sobě přibližuje.
Ony se ty diagnózy budou dost prolínat.
A to je taky pravda.
Zrzavci:To je vám zajímavý, jak je ten modus operandi docela podobný, jak se to k sobě přibližuje.
Kdo to tady už napsal? Nereagovat, nereagovat, nereagovat. Jinak se z toho zblázníš.
No a dyk já vim, vim, vim. A vim. 🙂 Že máte pravdu.
To jen ale, že to s tím modem operandi mi secvaklo až teď. Sem se musela o podělit. Že jako jsem geniální, že jsem to objevila. Skorem jako ten Čůrlok Džouns, že jsem.
(vono teda stejně se to po čase překabátí a zas to někde vyhřezne)
Omyl! Nejste geniální, ale ženiální.😉