Víte, opravdu je váš projev odpovídající spíš staršímu člověku. Nikdo vám tady nechce ubližovat, jen prostě vám to mnozí neuvěří že je vám dvanáct.🙂 Blbý,no,ale mně taky nevěří a mám to víte kde? 😄 Přitom jsem teď ve službě místo oslav.😐
Milá Stelo. Já vám povím něco, co je pro vás asi tajemstvím - na internetu může mít kdokoli jakoukoli podobu a věk, jistá si můžete být pouze tím, koho osobně znáte , lidé na internetu vědí pouze to, co na sebe vyžvatláte. Navíc, četla jste název tohohle webu? Chov zvířat, škoda že to nejde podtrhnout dvakrát. To co většinu lidí tady zajímá a o čem přispívá nebo by mělo, jsou naši miláčci. A tím nemyslím děti, ale zvířata. Držte se psaní o, co že to vlastně chováte? Morče? Podělte se o své zkušenosti v oblasti chovu, napište sem své dotazy v oblasti chovu či veselé příhody se zvířaty a problémy typu - nikdo mi nevěří můj věk, mít nebudete. Podobné pseudoproblémy tu skutečně nikoho nezajímají. Je tu pár povídacích vláken, tak se jim prostě vyhýbejte nebo se jich držte(je mi to putna) ale neobtěžujte ostatní zakládáním zcela zbytečných vláken na téma svého věku.
Odpověď na příspěvek uživatele drvodelkafialova z 01.01.2025, 08:20:33
Takový přístup předpokládá dobrou vůli druhé strany, ale dobrá vůle se na straně rozvrtávačů všeho hledá špatně - je v rozporu s jejich přirozeností.😀
Jediné doporučení pro ostatní, kteří mají zájem o zachování příjemného prostředí zde a relevantních diskuzí, souznících se zaměřením webu: toxické troly vytrvale ignorovat, ignorovat, ignorovat…nereagovat na jejich příspěvky, nikdy, za žádných okolností.
Mě teda taky přijde hodně divný, jak tak malý dítě neustále přispívá radama ať se týkají zdraví, nemocí, výchovy, aniž by někdy měla psa, kočku nebo koně. Ale ví o nich vše..jak se vychovávají, jakou nemoc můžou mít…..a že se s odpuštěním se…re i do porodů atd…..
Tak je snad nad slunce jasný,že Stelle není jedenáct ani dvanáct.🙂 Už jen že uvedla že měla několik psů.Je to ve vlákně “rady a názory k tomuto webu”. Jen mě pořád není jasný jak se v tom angažuje Megi?
Odpověď na příspěvek uživatele Stelle z 01.01.2025, 14:07:40
Sama jsi je vychovala,vycvičila,sama se o ně staráš?Co to je za plemeno,jak jsou staří?Tak měla jsem svého prvního psa ve 12.Sama jsem se o něj starala,vychovávala,jezdila na cvičák,skládala zkoušky z výcviku a kromě školy mně na nic jiného nezbýval čas.A určitě bych neměla čas vysedávat u počítače.Tak se nediv ,že se ti nevěří.