Aktuálně: 3 288 inzerátů219 698 diskuzních příspěvků18 348 uživatelů

Pozná pes otrávené jídlo?

impact
impact 28.12.2024, 09:53:54 xxx.xxx.59.42
Máša:

díky za bohatou debatu. Ta sytost by u nás určitě nepomohla, i uplně na prasknutí napapčená by nikdy neodmítla kus buřtu. Ten náhubek je o něco lepší řešení ikdyž jsem doufala ještě v něco víc. Asi si zvykne, ale přijde mi to drastické mít několik hodin denně náhubek a nemoct se nakrmit kdy chce, uvidíme jak se to vyvine, snad nejsou (asi doufám zbytečně) lidé takové bestie.

Můj hovnožrout má v kovovém náhubku zevnitř přesně ustřižený kousek linolea a přichycený fofrpáskama. 

Jo a nemyslím si, že by pes měl žrát, kdy se mu zachce. Pokud je to zdravý kus, má dostat misku s krmením na deset minut a pak sebrat. Co se týče vody, tak s dobře padnoucím náhubkem se pes úplně normálně napije. 

drvodelkafialova
drvodelkafialova 28.12.2024, 11:15:36 xxx:xxx.a16c:d623

Já bych využila kamery a klidně i makety kamer. Travič je většinou někdo, kdo se bojí problémů a odhalení, klidně i ta milounká paní, co vám bude nabízet přebytky ze zahrady a na oko miluje vašeho pejska. Dejte všude na co nejviditelnější místa kamery a rozhlašte na co nejvíc místech, že pozemek a okolí plotu moniturujete. Vůbec se nestyďte co nejvíc přehánět a zdůrazňovat, jak vše vidíte, slyšíte  i v noci, jak je technika dokonalá, no co vás jen napadne. Aspoň jedna kamera by měla být opravdická, nejlíp u dveří a z ní pošlete fotku některému ze známých, až ho zachytí a vy nebudete doma. Neuvěříte, jak rychle se to roznese. Travič se nejvíc bojí toho, že se okolí dozví jeho totožnost, na 99% vás nechá na pokoji. Ten košík je dobrá věc na procházkách, ale doma ho člověk nevydrží nechat psovi na tlamě pořád a pokud je na pozemku návnada, neuhlídáte to.

Verun
Verun 28.12.2024, 13:29:40 xxx:xxx.d3b4:55e6

Přesně.fotopast.nějaká drbna.které řeknete, koho už máte vyfoceného.a pak je klid…

Doron
Doron 28.12.2024, 14:11:40 xxx.xxx.166.89

Navíc kamery vůbec nejsou drahé, taky jsem pořídila, když se tady kradlo.

drvodelkafialova
drvodelkafialova 28.12.2024, 14:54:48 xxx.xxx.16.112

Jo, je to tak. Máme na poli jednu fotopast a pár v tuhle chvíli nefunkčních kamer a cedule že tam jsou. Známá se šla bez ohlášení na něco podívat, tak jsem jí poslala fotku. Za pár dní mě dcera přeposlala konverzaci z facebooku, kde si povídali jak máme sofistikovaný zabezpečovací systém s napojením na policii a kolik to tak mohlo stát a jak tam radši na jabka nemá nikdo chodit.😃

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.