Zdravím,daří se nám dobře a Kešíček roste jako z vody.Tedy spíš Keščka,chci se Vás právě zeptat na fotce není poznat zda máte samečka či samičku.Zatím se Kešíčkovi nedělají černá pírka okolo krku,zatím co jeho bratr už je má,takže předpokládám že je to samička.Vám pokud máte samečka se začaly dělat kdy?A ještě bych se chtěla zeptat kdy jste úplně přestali dávat kašičku.Po mě ji minimálně jednou denně vyžaduje pořád a sní tak 6 - 10 lžiček denně.Ráda mu jí dopřávám i když u toho hrozně kráká jak žebrá,protože se domnívám že je to jako s dětma dokud je možné je kojit ,je to pro ně lepší.Jinak ještě k tomu jí úplně všechno,snaží se ochutnat vše co já.Včera mu chutnal strašně moc sýr,já vím že by se to asi nemělo,ale pokud toho nesní mnoho a často je to snad neškodné?Pouští se hlavně do mléčných výrobků.Předem děkuji za odpověď.
na fotce je mníšek šedý. kaši jsem přestal dávat uplně před měsícem a 1/2 dokud jsem nějakou měl pak jsem již další nekupoval.a jak píšete pokud jen trochu ochutná a nemá pořád tak je to OK. Hlavní je směs zrní ovoce a zelenina pokud možno různorodá strava aby si nezvykl na jeden typ stravy a ostatní pak nechtěl.
Děkuji ,ještě jestli by jste mi poradil s tím pohlavím.Nebo nemáte Alexandra ,ale mníška šedáho?Nejspíš jsem to jen špatně pochopila od začátku:-)A mě to bylo divné že by to byl na fotce Alexandr:-)))