začátek létání - mládě A.V.
Když jsem jej tam včera dala,tak se pořád plašil a roztahoval křídla:-(byl to hrozný pohled,ale když jsme zhasli a odešli,pak jsme jej přišli jenom zkontrolovat už se zklidnil a začal si zobat směs.Myslím,že vyvádí jen když ví,že bych jej odtamtud mohla vzít ven.
Včera mi bohužel chovatelé řekli,že ta nožička mu už zůstane pokud si ji nenarovná na bidýlku,které mu mám dát spíše tenčí,aby je mohl tou nožičkou pěkně obejmout a cvičit si ji.Je to bohužel zároveň chyba chovatle - málo pestrá strava a mohl mít už od mláděte dlahu - a jsem z toho trochu smutná,protože mi neřekli že bude mít doživotní handicap.Mohla jsem se rozhodnout a nepřipadat si teď jako podvedený blbec.Každopádně je dobře že to Kešíčka nijak nebolí a při lezení ji používá.Třeba se to časem i zlepší.
Kašičku jsem naředila,ale nechá zi ji dát jen jednou do zobáču a hned letí pryč,asi ji nechce.:-(ale také zobe pěkně zrní a senegalské klasy,takže jej nebudu nutit.O víkendu uřízneme nějakou pěknou větev a uděláme mu z toho strom s prolejzačkama.Tak se těším co tomu řekne.:-)Pěkný víkend!
Také se musím pochlubit,že mi o víkendu začal jíst vše i piškotky a nejvíce mu chutná pomeranč.
Na těch stránkách co jste mi dal,je klick and training ,zkoušel jste to už s Fredym?Určitě bych to chtěla zkusit!