Odpověď na příspěvek uživatele lupus4 z 27.12.2024, 11:12:14
No, už jste slíbil že konec debaty se mnou, tak se jen zdvořile ptám, kolik konců ještě od vás přijde? A ptám se, jste včelař?
Já svým rodičům a jejich životní zkušenosti - a táta zeměstnával (živil) tři dělníky a vychovával 2 učně až do roku 1954 a za to jsem ještě trpěl od soudružek učitelek já, tak já svým rodičům věřím a lidi jako vy mě nerozhodí
Tome ja som tiež vždy veril mojim rodičom ale oni nenadávali na prvú republiku ani na Masarika či Beneša…je pravda že nepodnikali, otec bol paholok u koní, v maštali aj spával a matka pracovala u gazdov ako slúžka /služebná… po roku 48 tiež nenadávali na komunistov, tato získal prácu u železnici a mamka robila uvádzačku v kine… oba režimy im vyhovovali,.zrejme by nenadávali ani teraz (ročníky 1911 a 1917..) no asi boli liberáli 😆… ja som robil miništranta v kostole a v škole ma napriek tomu chceli za šéfa všetkých pionierov na škole, volalo sa to “predseda skupinovej rady”…a našej pionierskej vedúcej sa veľmi páčil môj postoj, že hoci ma mamka chcela dať študovať za farára, ja som to odmietol pretoze "farár sa nemôže ženiť.." logika nie ? …asi som už vtedy bol liberál.😆