Dobrý den pejskaři. Měl bych na Vás všechny velkou prosbu. Až zase budete na procházce se svým miláčkem který nemá ideální odvolání od čehokoliv, uvědomte si PROSÍM, že můžete kdykoliv potkat člověka, který má panickou hrůzu ze psů, ať už z jakéhokoliv důvodu, a volání “ on vám nic neudělá, on je hodný” mu fakt na klidu nepřidá. Děkuji za zamyšlení.
Psi na volno
Tady asi moc nepochodíte…nebo jinak. Ti, co sem přispívají jsou naopak zodpovědní.
Já bych třeba nenechala nikdy běžet psa k cizímu člověku. Možná zkuste spíš FB, už se tam dá přispívat do skupin i anonymně 😀
Joe:Dobrý den pejskaři. Měl bych na Vás všechny velkou prosbu. Až zase budete na procházce se svým miláčkem který nemá ideální odvolání od čehokoliv, uvědomte si PROSÍM, že můžete kdykoliv potkat člověka, který má panickou hrůzu ze psů, ať už z jakéhokoliv důvodu, a volání “ on vám nic neudělá, on je hodný” mu fakt na klidu nepřidá. Děkuji za zamyšlení.
Tady to asi všichni víme….
Na větu “On Vám nic neudělá, on je hodný.” jsem silně alergická. Svou prosbu budete muset, ale směřovat jinam. Zdejší pejskaři jsou (pevně tomu věřím) ohleduplní a zodpovědní lidé.
bambule:Na větu “On Vám nic neudělá, on je hodný.” jsem silně alergická. Svou prosbu budete muset, ale směřovat jinam. Zdejší pejskaři jsou (pevně tomu věřím) ohleduplní a zodpovědní lidé.
A kdo zodpovědný není, ten se raději nepřizná. 😀