Zkusila, ale nedokážu si tam objednat. Já jsem na tyhle věci úplně tupá, úspěšně se proklikám a ztroskotám na posledním kroku. Vyberu, dám do košíku, napíšu adresu a způsob dodání a … dál to nejde. 😕
Já jsem už 2x nakoupila hračky, ale nevydržela jsem to a hned jsem jim to dala. 🙄 Takže budu muset jít nakupovat ještě nejlíp až 23. 12. nebo to zase nevydržím. 🙂 Kupuju většinou takové ty pletené z hodně pevného lana, to nejvíc vydrží.
Náš první foxterier se první vánoce s darkama radostí počůral. Měl otevřené dveře ven, ale tak dlouho běhal s darkama a pískal až začal protékát a nemohl si vůbec přestat pískat na ty hračky. Takže od té doby jsme mu dávali dárky pravidelně. Většinou háčkované piskaci hračky. Vždycky si je našel po stromečkem (přesně poznal které zabalené dárky jsou pro psy a které ne). Vytahoval dárek po dárku, rozbalil, pískal a blbnul s tím, pak jsme mu řekli, ať jde hledat další, tak šel znovu pod stromeček a předchozí dárek si konečně mohla zapujcit borderka… jinak ta zase spíš vždycky ocenila, když byly pod stromkem prasečí uši.
Dokonce chodil kontrolovat pod stromeček už od rána, když jsme stromek přinesli a nazdobili a on už věděl, že se tam někdy musí ty dárky objevit.
A samozřejmě mají k večeři taky kapra se salátem.
Teď mám dva psí mlaďochy, tak jsem na ně zvědavá. Ještě jim musím něco uháčkovat.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 07.12.2024, 16:30:54
Podle mojí zkušenosti ty háčkované hračky vydrží víc než kupované. Ono je to dost pevné, první většinou umře pískátko vevnitř a pak oči, ale zbytek drží.
Dostali jsme v létě od kamarádky nějakou údajně extra odolnou hračku a ta foxteriérům vydržela 30 minut a pak všude roztahali tu náplň a vyndali si to pískátko ven. I když jsem to zašila zpátky, tak to za chvíli roztrhali na jiném místě…
Ale pravda je že se o to nepřetahují, spíš jeden to žvejká a píská si a druhý ho honí…
Na ten jsem zrovna koukala a si ho objednám, cena je ok. Mají třeba na Fleru 60x75, ale za 1300, se mně dávat nechce, když netuším, co s ním psi udělají.
Já jsem už 2x nakoupila hračky, ale nevydržela jsem to a hned jsem jim to dala. 🙄 Takže budu muset jít nakupovat ještě nejlíp až 23. 12. nebo to zase nevydržím. 🙂 Kupuju většinou takové ty pletené z hodně pevného lana, to nejvíc vydrží.
Já nechala dárky pro psy u mámy…aby se to za prvé neprofláklo…za druhé, abych nebyla v pokušení.
Já dárky moc nedávám, hlavně jak se rozrůstá smečka, tak je to náročné uhlídat je, aby se o to neporvali, ale i trochu finančně. Dostanou k večeři bramborový salát s rybou, nějaké ňamky navíc. Mají tu v obchodě takový roztomilý plyšáky s vánoční tématikou, ne moc drahý, možná to koupím a zažiji do toho pískátka. Je stejně nejvíc baví to rozbalovat.
Na narozeniny jim dělám dort. Všichni moji psi jsou docela buchtový, a potěší je, že jedí s náma. Letos to dvojčata mrkvanec, naštěstí na ledvinovou dietu ideální poměry surovin, jen jsem dala míň žloutků.
Podle mojí zkušenosti ty háčkované hračky vydrží víc než kupované. Ono je to dost pevné, první většinou umře pískátko vevnitř a pak oči, ale zbytek drží.
Dostali jsme v létě od kamarádky nějakou údajně extra odolnou hračku a ta foxteriérům vydržela 30 minut a pak všude roztahali tu náplň a vyndali si to pískátko ven. I když jsem to zašila zpátky, tak to za chvíli roztrhali na jiném místě…
Ale pravda je že se o to nepřetahují, spíš jeden to žvejká a píská si a druhý ho honí…
Já jsem už plyšáky vzdala, vydrželi max měsíc. Vždycky jeden druhýmu závidí, přetahují se a plyšák to samozřejmě nepřežije.
Já dárky moc nedávám, hlavně jak se rozrůstá smečka, tak je to náročné uhlídat je, aby se o to neporvali, ale i trochu finančně. Dostanou k večeři bramborový salát s rybou, nějaké ňamky navíc. Mají tu v obchodě takový roztomilý plyšáky s vánoční tématikou, ne moc drahý, možná to koupím a zažiji do toho pískátka. Je stejně nejvíc baví to rozbalovat.
Na narozeniny jim dělám dort. Všichni moji psi jsou docela buchtový, a potěší je, že jedí s náma. Letos to dvojčata mrkvanec, naštěstí na ledvinovou dietu ideální poměry surovin, jen jsem dala míň žloutků.