Nahodím vánoční téma. Co chystáte nebo nakupujete svým chlupáčům k Vánocům? Dnes jsem na našem oblíbeném eshopu našla pro svého bělouše sušený dárek snů. Bude si muset dárek pod stromkem najít, rozbalit a pak to budeme mít doma místo TV a budeme sledovat, jak se s tím náš mrňous popasuje 😃 a včas mu to sebrat, aby se nepřežral a nechal si něco na druhý den…viz foto
Teda dobrůtek bude víc, ale tohle bude vrchol večera 😃
Dárky chlupáčům dáváme tak nějak pořád, takže na vánoce, narozeniny…. mají smůlu. Ale zas na druhou stranu vanilkových rohlíčků a vánoček musí být 3x tolik,milují je hafíci, kočičáci i ostatní zvířectvo.
Bělouš dostává sušené dobroty na podzim a v zimě téměř denně, ale to jsou malé drobnosti. Je na granulích, tohle má jako chrumkavé zpestření. Třeba pařátek nebo kus křidýlka a má to moc rád. Ale na sušenou kachní hlávku jsem ještě nikde nenatrefila, tak se to hodí, jako dárek. Já se na to prostě těším, jak bude koukat a hlodat. Já vím, že pro většinu tady, kdo barfuje, je to běžné, ale my budeme mít ze sušené kachní hlavy Vánoce, a to doslova 😃 se těším!
Jasně, dostávají hračky a pelechy. Mají i adventní kalendáře. Kupuji kočkám i psům. Půdně jsem chtěla napsat, že jsem psům koupila kožený obojky a vodítka, ale to jsem koupila sobě.🤣
Tak my teda psům na štědrý večer připravíme slavnostní večeři… teda loni jsem myslela, jak se předvedu a udělala jsem pejsům tresku na másle a Matěj říkal, že si jí můžu strčit do zadele. No a pod stromeček dáváme hračky neboť pamlsky dostávaj běžně. Když jsem měla berbery, tak top byly pískací hračky… ale jen na chvilku než to rozebrali na atomy. A teda snad o fous lepší byla pro Jacka krabice, kam jsme naházeli zmuchlaný vánoční papíry po rozbalovaní dárků a k ním otrok= já… Jack ty papíry vykrámoval, panička to sebrala a naházela zpět a tak pořád dokola.
Dárky jsem berberům balila do vánočních papírů, protože milovali to rozbalování. A tak rozzářený očička jako měl pod stromečkem Jack jsem neviděla nikdy ani u dětí.
No Matýsek je plyšákovej a myslím, že už jsem někam tady vkládala foto letošních dárků pro pesany, ale dám znovu…
Samozřejmě každé Vánoce dostanou spoustu dobrot navíc. I když někdy si říkám že mají Vánoce každou chvíli, s těmi dobrotami. Hlavně jezevčice ta je od podzimu do jara doma. Má několik pelíšků, ale gauč to jistí. Ta dostává každý rok pod stromeček zabalené psí hračky. Už před třemi lety když jsme si ji přivezli domů, před Vánoci tak měla pod stromkem hračky. A bylo to kouzelné syn ještě tenkrát věřil na Ježíška a ta jeho radost když mi povídá,, jak to, že Ježíšek ví že máme Áju a dal jí dárky".
Nikdy jsem nepřišla na to, že ona přesně pozná co je pro ni. Radostně to popadne lítá po obýváku a pěkně si to i rozbalí. Na to se těším každý rok.
Loni Bambule nic nedostala a byl z toho docela velký poprask. Takže letos tam určitě najde nějakou sušenou pochutinu. Přemýšlím nad králičím ouškem. Pamlsky v omezené míře dostává běžně, ale ouško by bylo něco extra 😀
naší milovaní parťáci dostanou pod stromeček to co po celý rok nikdy nedostanou a to je kus buřtu, nebo tlustý párek klidně i uzený🙃. Dá se to pod stromeček už ráno , aby jeto lákalo a pak jen čumíme jak chodí a čuchají 😂. Večer když už můžou tak to rozbalovaní je nej sledovaná televize.
Jinak dárky nedostávají páč je mají průběžně👍 po celý rok.
naše dogy jsou chudáci. Narozeniny jim slibuji s oslavou až ve věku veteránském (Nightovi chyběly tři týdny)… a na Vánoce dostávají dárky jen od dětí… Já tvrdím, že se mají jak čuníci v žitě celý rok... a nic navíc si nezaslouží
Jasně - snídá se vánočka (navíc k standardní porci masa), večeří se rybí nádivka a řízeček (navíc ke standardní večeři) a mlsá se cukroví. Mezi svátky se přivolává na minilinecké či minivanilkové rohlíčky. Hodnotné pamalsky pro mlsnou velehubu…
Vlastně včera jsme objednali Yodasovi dárek - dvoukilové balení GAGu od Caniny… takže nejdražší dárek má on.