Tak mi bylo doporučeno koloidní stříbro. Prý neskutečný zázrak. Likviduje všechny plísně, bakterie dokonce snad léčí i PBFD a zlepšuje opeření, oškubaní papoušci zarostou. Zní to jako pohádka ale z více stran slyším že to funguje. Ani není drahé. Dávkuje se do vody nebo postřikem. Dáváte to někdo? V jednom z časopisu, nevím kterém, Exota nebo Papoušci na toto téma vyšel článek. Asi minulý rok ale to nevím jistě.
Tak mi bylo doporučeno koloidní stříbro. Prý neskutečný zázrak. Likviduje všechny plísně, bakterie dokonce snad léčí i PBFD a zlepšuje opeření, oškubaní papoušci zarostou. Zní to jako pohádka ale z více stran slyším že to funguje. Ani není drahé. Dávkuje se do vody nebo postřikem. Dáváte to někdo? V jednom z časopisu, nevím kterém, Exota nebo Papoušci na toto téma vyšel článek. Asi minulý rok ale to nevím jistě.
Dobrý den. Můžu se zeptat jak uchováváte? Kde a jak skladujete? Vzhledem k informaci v textu článku o elektromagnetickém záření. Díky.
Skladovat je potřeba při pokojové teplotě, uvádí se 10-25 °C, rozhodně ne v lednici. Podávám normálně v nerezových miskách na vodu, to je jediné v čem nevím jestli nedělám chybu, na to mi nikdo nedokázal odpovědět.
Myslím, že nerezové misky jsou problém. Nemělo by to přijít do kontaktu s ničím kovovým. Ani např. lžíce při dávkování by neměla být kovová. Je to uvedeno i v článku.
Mám také nerezové misky, proto zatím nepodávám, než najdu řešení.
Zdravím, mě by zajímalo proč Vám to bylo doporučeno a na co konkrétně? A pak teda jaké jsou Vaše poznatky a jestli nějaké máte. Děkuji za sdělení. S pozdravem Zappe