Aktuálně: 3 745 inzerátů211 997 diskuzních příspěvků18 275 uživatelů

Šampony pro kočky

Sandra22
Sandra22 27.11.2024, 20:21:23 xxx.xxx.34.221

Zdravím ve spolek :) Ráda bych se zeptala, jaké šampony používáte pro své kočky? Hledám něco, co je šetrné k jejich kůži, dobře čistí srst, ale zároveň je bezpečné, když se po koupeli olizují. Máte nějaké osvědčené značky nebo konkrétní tipy? Díky moc za rady!

Tenurri
Tenurri 27.11.2024, 21:20:39 xxx.xxx.110.133

Zkusila jsem víc šamponu na kocoura (většinou ze zverimexu) a nakonec jsem zůstala u Yuup! po poradě s paní ze salonu, která se péči o srst a pokožku zvířat věnuje docela intenzivně. Kocour po něm přestal mít i lupy.
https://www.veterinarnikosmetika.cz/balicek-pro-stenata-a-citlive-psy-yuup-home/?gad_source=1&gbraid=0AAAAACsxiCJhC65X5od_ukTk3dVCGKoDf&gclid=Cj0KCQiAo5u6BhDJARIsAAVoDWsgMxoo4VMmdJLVwllEvYD_Ks4mE84e-j1RnmEGHKKg1ikCj1V6CcQaAu-gEALw_wcB

Používám na něj šampon i kondicionér. Ten rozcesavac jsem nezkoušela.

Musíme kocoura občas koupat, protože se sám prakticky nemeje a má ne úplně kvalitní srst, která se zacuchává a dělaly se mu lupy. Mám ještě kočku, kterou nekoupu. Jde do sprchy jen, když se ji stane “nehoda”, která nejde odstranit jinak 😁…

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.