Než to dočtu, reaguju hned. Vy neumíte rozpoznat podmiňovací způsob a současně ironii? Pak je s vámi debata obtížná, to připouštím.
Prostě když mám nějakou hrdost a nehodlám dělat nějakému “hej nebo počkej” (české rčení vyjadřující anonyma, tedy neznámé individuum, které odsuzujeme) pooskoka, neraguju a nebo ho rovnou pošlu do prdeřiti. A ještě jinak, formát jako vy nemá zapotřebí honem vyhovět kdejakému anonymovi jen proto, že si na něj houkne, že chce radu.
----------------------
Tak jsem dočetl váš názor, respektuju a vlastně souhlasím. No a k mojí původně anonymitě, víte, jak to říct, vše a i já a moje názory a postoje se vyvíjejí a jen idiot nemění názory. O tom, že by majitel VF vyžadoval moje skutečné jméno nevím nic (měl od začátku IP adresu přece), je ale možné, že jsem to zapomněl, jako mnozí zapomínáme věci, které nám byly nepříjemné.
Ononym nebo neregistrovaný podepisující se zkratkou pro mě není pán, ale prostě anonym, kterému já nestojím ani za to, aby se mi a ostatním představil a současně ode mě něco chce? Židé tomu říkají chucpe. A navíc je to asi srab, co se za sebe stydí a nebo má ještě nějaký horší motiv k anonymitě?
Jste demokrat? Já prostě pohrdám anonymy, i když vy tvrdíte, že jsem jím byl a já si to nepamatuju. Od nepříjemných zkušeností tady odtud je hodlám napříště ignorovat, abych nedělal kdejakému hej nebo počkej poskoka a někdo třeba poskoka - podle mého názoru, který ale není obecný etalon ani pravidlo, dělat chce každému, kdo si na něj hejkne. Já ne, umíte to resperktovat? A umíte respektovat i to, že se mi to nelíbí vzhledem k tomu, jaký formát jste a že to, RYZE PODLE MÉHO NÁZORU nemáte zapotřebí?
Nevím, zda se i u Slováků zná pojem vyjádření něčí důstojnosti a naodobyčejnosti “pan Někdo” a tím jste pro mě vy. (a nemáte zapotřebí…)