naše 2r fenka NO v létě z důvodu osteochondrózy kolene podstoupila operaci, při které ji do kolene vložili titanovou vložku se syntetickou chrupavkou. Zotavila se bez problému, jen nás na veterině varovali, že v zimě jí to může z důvodu chladu působit potíže.
Včera u nás nasněžilo - k její radosti, jelikož miluje sníh. Jenže skoro okamžitě, jakmile do sněhu vběhne, začne operovanou nohu zvedat a nechce na ni došlapovat. Od sněhu ji to samozřejmě neodradí, raději bude mít bolavou nohu než se vzdát sněhu. Když jsme se pak vraceli domů, po schodech k nám do bytu jsem ji raději vynesla, jelikož po schodech kulhala a pokníkávala.
Nemáte někdo tip nebo zkušenosti, jak jí koleno ochránit, aby mohla v zimě normálně běhat a dovádět? Napadl mě nějaký hřejivý návlek, ale musel by být z vnější strany nepromokavý, aby při delších procházkách nepůsobil spíš kontraproduktivně. Nic podobného jsem ale nenašla, takže ocením případné rady.
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 21.11.2024, 12:09:43
Pozor, tenhle eshop má (měl) tak šílený reference, že jsem nesebrala odvahu objednat. Nakonec mi to samé zvládla ušít máma. Je tedy fakt, že na stavu kolene bylo znát, že je v suchu a teple! 👍 Ale myslím, že NO to bude sjíždět, i u ohařky s ocasem nahoru jsme museli na hřbetě připevnit gumičkou k postroji/vestě.
Odpověď na příspěvek uživatele Lenocka z 22.11.2024, 19:01:12
Aha já jenom hledala produkt, na recenze eshopu jsem nekoukala. Ale určitě se najde něco podobného i jinde. Snad se zadavatelka ozve jak to pořešila. Je to zajímavé téma a mohlo by se hodit i jiným.