Jojo, ale už je to fakt dávno. Od té doby pak dloooooouho odmítal s bullama pracovat, že jsou to nečitelní psychopati. 😂 Si holt myslel, že se bull pokákne před velkým alfou. A ono nic. 😂
Jj, máte pravdu, ale ukecat se dá i na práci s nimi. A co vím, tak má tři úspěšně převychované majitele ze tří.
Já měla v ruce několik raslíků, co dokázal slušně nakurvit, takže bohužel. Ode mě se obdivu nedočkáte. Měl by se držet plemen, kterým rozumí a který chodí na jeho styl práce.
Ono je to dost těžké, když to vezmu podle sebe, já bych si s každým plemenem nerozuměla. Podobně to má asi každý pejskař. Někdo to umí s malými plemeny a s velkými ne, jiný naopak, někdo si rozumí s loveckými a se služebními se nedomluví a naopak… Někdo nepochopí pastevce, někdo nepochopí psy typu bull… A pan Desenský nebude výjimka, taky to nebude mít stejné se všemi plemeny. Jeho přístup je mi blízký a kdybych potřebovala pomoct se psem, zvolím jeho.
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 22.11.2024, 22:29:56
Asi tak. Já jsem teda přes koně, ale tam je to velmi podobné. Někomu vyhovuje hucul, jinému anglický plnokrevník. Zkušený trenér dokáže poradit s obojím.
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 22.11.2024, 22:29:56
Ty bys na vyděšený malý psy vypustila hejno pastevců? Jako fakt tohle schvaluješ? No fuj. Btw.
Udělat on tohle na nase ex roťáky tak by tam zůstalo pár mrtvejch psů. Na který straně si netroufam říct. Ale náš pes zmastil (popisovala jsem za jakých okolností xkrat) bulla s klidem.
A mý jezevci teď by to nerozdejchali stopro. Lovila bych je buhvíkde po lesích
Odpověď na příspěvek uživatele Leithian z 23.11.2024, 11:06:49
Leithian, my jsme si nepotykaly, tak se toho držte prosím,. A ano, vím, že v internetových diskuzích se může tykat, ale tady to funguje trochu jinak a já jsem tomu ráda.
Asi jste si spletla příspěvek, na který odpovídáte. Tak si ten můj přečtěte ještě jednou, docvakne vám to.
Ono je to dost těžké, když to vezmu podle sebe, já bych si s každým plemenem nerozuměla. Podobně to má asi každý pejskař. Někdo to umí s malými plemeny a s velkými ne, jiný naopak, někdo si rozumí s loveckými a se služebními se nedomluví a naopak… Někdo nepochopí pastevce, někdo nepochopí psy typu bull… A pan Desenský nebude výjimka, taky to nebude mít stejné se všemi plemeny. Jeho přístup je mi blízký a kdybych potřebovala pomoct se psem, zvolím jeho.
Podle mě je nejtěžší si tohle hlavně umět přiznat. 🙃
Já bych ho nevolila už jen proto, že si myslím, že právě teriérům nerozumí. Úplně stejně ale pochybuju, že by Szekeres se svýma metodama pochodil u pastevce. 😂
Měla jsem doma xy agresivních raslíků, co podle majitelů napadali všechny psy, často i lidi. Mě stačí je postavit doprostřed dvora a zvednout obočí, aby hned věděli, kdo tu nosí kalhoty a kým se budou řídit. Ale když potřebovala známá pomoct s problémovou borderkou, tak tam jsem se ztratila po první schůzce. 😝