Jen mě to zaujalo. Líbí se mi ten chlap, našla jsem jeho videa náhodou a teď je postupně sleduji. Má to hlavu a patu. Přijde mi rozumnější než Desenský. Co myslíte?
Znáte? Viděli jste videa na YouTube ? Co na něho říkáte?
Znáte? Viděli jste videa na YouTube ? Co na něho říkáte?
A ptáte se proč, chcete k nim dát psa do školky?
Mají za ty roky stovky videí, co konkrétně Vás zaujalo,
co na ně říkáte?
🙂
Jen mě to zaujalo. Líbí se mi ten chlap, našla jsem jeho videa náhodou a teď je postupně sleduji. Má to hlavu a patu. Přijde mi rozumnější než Desenský. Co myslíte?
Mě se ten chlap teda nelíbí vůbec.
Kdysi se mi ten způsob, jak se psy jednali, mluvili, docela líbil. Úplně něco jiného, než se snažili ostatní, tak podobně se psem mluvím.
Jenže to jsem viděla pár videí.
Pak jsem se chtěla podívat, co to vlastně je zač, co dělají, podrobně… a už se mi to nelíbí.
Jejich vlastní psi fungují a neviděla jsem tam nějaký extra strach nebo rezignaci.
Jako první mě odradilo video, kde ten člověk neustále opakuje povel a pes nic
nebo teda napotřetí poslechne, ale v povelu nevydrží,
takže je jasné, že
RD, Sýzr a Saspol cvičí a učí psy zcela stejně.
Mě hrozně rozčiluje, když někdo nejdřív psem trhne, pak až řekne “alíku, ke mně”. Debullní způsoby, tohleto.
A je to čím dál horší, jak lidem stoupá sláva do hlavy.
Povídali jsme si virtuálně o napadeních bojovými bestiemi, o obranách… a hodně se v názorech rozcházíme.
Jeho smeckou dokousaneho psa, co mel na prevychovu - nechal bez osetreni vyhozeneho venku v zime, aby si pes “promyslel”, proc se mu to stalo, zpytoval svedomi.
Co dalsiho kdo potrebuje, aby povazoval jeho nazory za nejak zajimave?
Opravdu? Kde se to prosim dá dohledat?
Mě se právě velmi líbí jak mu funguje ta smečka, několik nekastrovaných dospělých psích samců pohromadě, a zrovna z tohoto plemene. Jak myslíte že toho docílil? To se mi právě líbilo. Na těch videích ta smečka vypadá velmi idylicky. I to působí že i ve vztahu k němu a k manželce, ty psi vypadají že je fakt mají rádi. A vždycky když mluvil k nějakému tématu, připadalo mi to k věci logické.
Tak to je strašný! Chudák pes!
No jasně, že něco takového, co popisujete, na YT nebo jinde paní Lenka neuvidí a ukážou světu jenom idylku, kterou tady předestírá, nebo se o to aspoň snaží.
uvidi. Daval to FB -chlubil se tim
nikdy jsem ho nesledovala - a stejne se to ke me dostalo
Jsem to video nikdy nenašla… třeba už není.
Viděla jsem ale nějaký ten komentář - smečka by prý psa vyloučila, tak ho vyloučili, no.
😀
Ignorace, odchod, to je trest pro psa, zcela cizí mi rozhodně není.
Ale zima atp. - nikdy.
Ocaď pocaď.
Když dostane pes záchvat kousání do mě, no to moc řešení nemá…
Ale když se rvou psi, stěhování jednoho jinam nebude mít ten žádaný výsledek, pes není debull, počká si. Je lepší je nechat u sebe, mříž atp. Už jen proto, že může mít jeden (oba) pocit, že vyhrál. A bude to čím dál tím do pr…
"Jenže to jsem viděla pár videí.
Pak jsem se chtěla podívat, co to vlastně je zač, co dělají, podrobně… a už se mi to nelíbí."
A co přesně prosím, jde se v názorech na třeba napadení psem rozcházíte?
Viděla jsem ale nějaký ten komentář - smečka by prý psa vyloučila, tak ho vyloučili, no.
tohle se ke me dostalo
Děkuji. Toto se mi nepodařilo dohledat. Jestli to ale dobře chápu tak Rocky je ten staford kterého si nakonec nechali a v té smečce teď funguje? Koukala jsem na nějaká venčící videa a vypadalo to úplně bez problémů. Nebo je to shoda jmen?
“vyjádřil jsem mu hluboké pohrdání”
😲
to nevim jiste - fakt je nesleduji.
a diky - ze jsem to hledala, uz mi zase ta skupina pleveli FB a bude trvat tydny se toho zbavit 🤣
A to je teď aktuální?
Koukala jsem na nějaká videa kdy nějaký Rocky s nimi normálně venčil uprostřed smečky i bez koše.
a je to dulezite?
Tak mě to fakt zajímá. Nedokážu to nikde dohledat, na FB stránkách toto nemají.
Zajímalo by mě, jak postupoval dál a co je tedy s Rockym. Snažím se udělat si na pána názor, to přece není špatně, když dohledávám různé dostupné info?
Viděla jsem pár videí a sem tam se mi ukázal nějaký příspěvek na sockách. Něco mi přišlo ok, něco mi nepřišlo úplně ok…ale nějak víc jsem ho nesledovala.
Takový ty výroky jako, že pes “zpitoval své svědomí”, nebo že mu "vyjádřil hluboké pohrdání", jak bylo sdíleno sem, tak to byly přesně ty věci a způsob vyjadřování, co mi vadily…nebo zmínit fyzický trest, kde to implikuje k tomu, že je teda používá…
úplně s tím nesouhlasím a není to něco, co bych v moderním a etickém přístupu vyhledávala. A taky nemám v plánu si nikdy pořídit nic buloidního, takže ten pán pro mě vlastně nebyl nijak moc relevantní.