Aktuálně: 3 711 inzerátů210 508 diskuzních příspěvků18 253 uživatelů

Zvětšené ozobí andulky

Anonymní (neregistrovaný) 20.11.2024, 15:22:15 xxx.xxx.84.6

To tak jedině k pí, Nečasové, Grymové. Bohužel p, Tukač už mezi náma není. Pane bože , proč děláte z toho horor ? Když půjde tazatel k vet. , tak zaplatí zbytečně nemalé poplatky . Ta andulka je zdravá a nic ji není, možná je trochu obézní a potřebovala ví lítat. Je mě 65 let, chovám papoušky od 12 let .  Mám samozřejmě už cennější obyvatele voliér, ale andulky nesmí nikdy chybět, mám je od malička. Naposled jsem zde něco napsal. Chovu at se daří.

J5
J5 20.11.2024, 15:46:40 xxx:xxx.cc2a:38a1
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 20.11.2024, 15:22:15

V takovém případě jsou Vaše padesátileté zkušenosti úplně na nic. Odejdou bez užitku s Vámi anonyme.

Anonymní (neregistrovaný) 20.11.2024, 16:21:05 xxx.xxx.84.6
J5:

V takovém případě jsou Vaše padesátileté zkušenosti úplně na nic. Odejdou bez užitku s Vámi anonyme.

Milej pane. Až vám někdy nějakej hajzlík vykrade voliéry , ještě když papoušci hnízdí, tak  budete určitě taky anonym. To je odemne vše.

Leithian
Leithian 20.11.2024, 17:05:55 xxx.xxx.96.108
»
Odpověď na příspěvek uživatele Santi z 20.11.2024, 14:52:43

To by se měl omluvit prvni Lupus. Mě napad ze jsem slepá jen proto že tam vápenku nevidim. Po dalších foto si myslim to samý. Na nohách možná ale jen možná začíná. Nicméně ozobí cajk. Moje andule měly čas od času stejný a zmizlo to samo. Nevím jaké má Lupus zkušenosti. Já jsem během 2 let měla jen asi 15 samic andulí cca  na chov a vždy nějaká v toku tak nemůžu soudit😁😁😁. Vůbec jsem to neviděla a ani jsem si neprošla vápenkou od slepic z blbejch podmínek tak vlastně nevim nic a Lupus má křišťálovou kouli a rentgenovej zrak!!!

Ps. Nevyvracela jsem vápenku jen napsala názor a přesto jsem byla urážena.

Zubo (neregistrovaný) 20.11.2024, 17:24:07 xxx.xxx.213.46

Dobrý den, proč se proboha takhle hádáte? Každý má nějaký názor a tazatel ať si z toho vybere. Takhle tady na diskuzi zachvíli nebude nikdo ani odpovídat ze strachu, zda neodpověděl špatně, nebo že udělal pravopisnou chybu. Asi to schytám, ale musel jsem to napsat. Mějte hezké dny a přeji mnoho chovatelských úspěchů.

J5
J5 20.11.2024, 17:56:53 xxx:xxx.cc2a:38a1
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 20.11.2024, 16:21:05

Mohl jste si všimnout že také píšu jako anonym. Ovšem jako anonym J5, ne jako jeden z mnoha možných. Z téhož jste si mohl odvodit že podobné neblahé události mne také potkaly. Nejednalo se sice o voliéry ale výběhy, nicméně konečný efekt je stejný. Na to ale nepoukazuji. Zdá se však škoda nechávat začínající chovatele tápat ve stejné nevědomosti jakou jsme kdysi v minulém tisíciletí oba nutně tápali také. Možná ani tak ne pro chovatele ale pro chovaná zvířata zcela jistě.

Na závěr. Uvítal bych v případě vzájemné komunikace absenci přídavných jmen v oslovení. Stačí základ. V mé sociální bublině je něco takového společensky zcela nepřijatelné, zejména u sobě neznámých účastníků diskuse. věřím tomu že ve vaší také protože věkem se příliš nelišíme. Děkuji.

Anonymní (neregistrovaný) 21.11.2024, 09:41:46 xxx.xxx.213.8

No nevím, v úvodním dotazu ta prostřední fotka se mi nezdá to vytouplé ozobí na pravé straně úplně OK ale třeba se pletu. Pokud si vzpomenete vložte foto za pár týdnů ať víme. Ungr.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.