Veterinářkou mi byl doporučen tarsin, zatím na něj koukám na internetu. Je dost drahý a tak se prvně zeptám jestli podáváte a co na něj říkáte? Jak ho aplikujete?
Zdravím, popravdě jsem o něm neslyšel a ani o nikom nevím, kdo by ho měl vyzkoušený. Hledal jsem na Googlu a něco málo tam je. Ale, když jsem ty odkazy přečetl, tak jsou úplně stejné, takže nevím. Jinak to vypadá celkem dobře, spousta vitamínů a všeho potřebného, ale zase jestli to není jen výtah z peněženky? Taky mě napadlo, že když podávám hodně různou zeleninu, tak že by to nestačilo? Ale zas na druhou stranu je pravdou, že né každý papoušek jí bere, tak jak by si chovatel přál. No a tady se nabízí, že by papoušek dostal všechno a ještě i něco navíc. Takže budu rád za další reakce. S pozdravem Zappe
Zdravím, no koukám, že nikdo už nic. A proto bych chtěl poprosit oba diskutující o napsání důvodu, proč a za jakým účelem byl tento přípravek Vám doporučen? To, že by pomáhal při škubání, tak tomu nějak nevěřím! Ale dejme tomu, že múže mít dobrý vliv na kvalitu peří. V popisu je uvedeno, že má hodně vitamínů a mnoho dalších prospěšných látek a mě osobně připadá jako zázrak, ale nějak neznámý! Děkuji a jsem s pozdravem Zappe