Hurá! Něco podobného (stejná barva i věk) mám už 2 měsíce doma - před chvíli opět “upadla” kniha.
Držím palečky, ať se brzy najde nový majitel.
Hurá! Něco podobného (stejná barva i věk) mám už 2 měsíce doma - před chvíli opět “upadla” kniha.
Držím palečky, ať se brzy najde nový majitel.
Kdybych mohla mít kočku, tak bych si coťátko klíďo vzala… tak snad se brzičko najde človíček, který mu poskytne milující domov…původního majitele bych nakopala do řiti…
Možná i jinam.😉
Když si představím, že takhle mohl dopadnou můj nejnovější přírůstek… Naštěstí ho nelhostejní lidi přinesli do útulku a dál už to znáte.
celá moje nebožka Jerrynka 😔
držím palce, ať se dobře včlení do smečky nebo najdete nové dobré! majitele 🍀
U nás za vesnicí je chatová osada a tohle je u chatařů naprosto běžný, na léto pořídí koťata, aby si děti měly s čím hrát a na podzim odjedou a koťata tam nechají, však kočka se o sebe postará ne. Takže většina mých koček byly tyhle takhle opuštěný, potulujou se pak různě po vsi a kolem.
To jen tak na okraj k těm kecům jak se burani vesničani chovají ke kočkám hnusně a měšťáci je pak musej zachraňovat.
Tak nakonec. Domluvila jsem se s jedním útulkem, že mi pomůže s umístěním. Jo, chyba lávky. Doma bylo až slzavo, takže kotě vyhrálo a klidně může dál chrnět v posteli. 😃
Zajímavé, když se ho zachraňovali, tak s kecy když teda tu kočku chceš atd. Jo já
Kočky už ho celkem přijali, tak snad to půjde.
kotě je tedy kočka nebo kocour?
Vypadá to na kočku.
HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Janazevsi:Vypadá to na kočku.
Vy to nepoznáte ? V tom případě si změňte nick na Janazměsta 😉(pak se nebudeme tolik divit)
Děkuji za radu, ale nevím, jak nick změnit. Takže pak Janazblbákova? 🤔
Dejte fotku intimních partií a můžete zůstat Janazevsi.😉
Ne, je to kočička. Už to není takový prcek, aby to nebylo vidět jasně.
Je to buď tečka a čárka nebo tečka a tečka. Je to vidět už od narozeni.€