My už se také zařekli, že se už ničeho ujíímat nebudeme, po to ¾ roce, co jsme s tím pacholkem absolvovali. Určitě ne nějaké dospělé tuláky. Malé kotě je něco jiného. Alibisticky jsem rád, že jsem na žádné nenarazil. Naše kočička byla do jara na rok v bytě. Sousedi maji 7 koček, tak to tam měly za své. Již si ale svůl rajón vydobila zpět. Někdy byla zakřinutá a chodila jen po půdách a střechách, to asi dostala, jindy na dvoře chlupy z cizí kočky a ona jak suverén. Ale je fakt, že stále drží “bytové” zvyky 😀. Na noc je až na výjimky pravidelně doma, u někoho v posteli a přestala se toulat. Ped tím třeba dva dna nepřišla (kastrovaná) a kdyz se vrátila, jídla se nedotkla. U nikoho určitě nebyla, kdo by ji krmil, je nedůvěřivá.
Díky 😀..loni jsem ještě měla 5 koček,jedna , tříbarevná loni na podzim umřela, měla 22 roků…tak jsem přísahala,že už žádná nová kočka nebude!!!..no a zase je to tady 🤦😂…ona si zase nějaká opuštěná, vyhozená, přijde a kouká na mě těma velkýma, smutnýma očima 😥..a je vymalováno 😂😍
Děkuji,ale ono to tak jednoduché nebude.. Mínu mám jenom doma a čtyři starší kočky jenom venku..kdybych je pustila k Míně,tak by ji určitě mlátily a vyhnaly..tak to u koček chodí všude, přesně podle kočičích pravidel.. Mína je vetřelec..i ony mají mezi sebou svoji kočičí hierarchii a tu pevně dodržují..
…tak maličká Mína bude se mnou asi do jara doma 😂 a potom ji budu pomalu a pod dozorem seznamovat se starými kočkami…jistým problémům se nevyhneme,ale časem se Mína začlení,sice na konec kočičího společenství😀, ale tak to chodí..není to poprvé, kdy jsme se ujali vyhozeného kotěte, které zoufale mňoukalo za vraty nebo na zahradě..a to nikdo neví,jak dopadnou vyhozená koťata, o které se nikdo nepostará…
Děkuji,ale ono to tak jednoduché nebude.. Mínu mám jenom doma a čtyři starší kočky jenom venku..kdybych je pustila k Míně,tak by ji určitě mlátily a vyhnaly..tak to u koček chodí všude, přesně podle kočičích pravidel.. Mína je vetřelec..i ony mají mezi sebou svoji kočičí hierarchii a tu pevně dodržují..
tohle budu rozporovat
2. Minda k nám přišla 1998 (?), okotila se čímž smečka vzrostla na počet 6, a tihle fungovali opravdu jako smečka. A pak k nám přicházeli další, různého stáří i pohlaví, někteří na dobu přechodnou, někteří nastálo. Někdo zapadl zcela bez problémů, někdo někomu neseděl. Vyloženě individuální věci.
I teď mám dva kocoury, kteří se fakt ale opravdu nemusí. A přesto zvládnou spát mi jeden na krku, druhý na hrudi, spát opřeni o sebe…..trvám na smírném obcházení se, hlídám prudiče Alberta. Ten mi ze začátku útočil na všechny, vyběhávala jsem ho za laserem. A fungují spolu dobře.
Jj ..kočky spolu vychází dobře,ale že by spolu spaly,to ne😀..jedna je šéfová,ostatní se ji respektují..kdysi jsem měla 13 koček 😀🤦..ne vlastní vinou, všechny kastrované..neměly rády kocoury, což je normální u kastrovaných koček.. aspoň i těch našich😀…..13 leta Sofie už chodí na návštěvu za Mínou.. spíš ji sežere její dobré granulky.. Mína jen kouká opodál 😀..v pohodě 😀👍
Děkuju!!😊😀♥️…opravdu je krásná 😍..také už trochu vyrostla,musím ji zvážit😀..byla tu dcera s vnučkou,chtěla si s Mínou hrát,ale ta prchala.. ještě nikomu nevěří..holky odjely a já jsem opět v obležení koček 😂😂🤦🤦🤦..jsou úplně v pohodě 🥳😄
Tak jak jsme dopadli. Nakonec jsme stejně museli jet až za tmy. A kotě jsme už nenašli. Žrádlo byli pryč, ale v domečku evidentně nespí. Jenže jak jsme tam byli potmě a šli ještě kousek dál, všimli jsme si, že spodní chaty, na které ze shora není vidět, jsou dvě že tří asi obydlené. U jedné bylo auto a byli vidět světlo, u druhé se rozsvítila veranda na fotobuňku, ale byli vidět, že tam stalo nedávno auto. Tak tiše doufám, že kotě se přesunulo tam, ono bylo lehké, ale nevypadalo nijak špatně. Jela bych tam za dne, pro jistotu, snad se mi podaří manžela přemluvit. Ale opravdu doufám, že se kotě ujali lidé z chat a situace se tím vyřešila nejlépe.