Dobrý den,mám měsíc a půl staré mládě Alexandra Velkého a přinesla jsem si jej domů před čtyřmi dny.Mohl by mi někdo poradit co to znamená,když pokaždé,když vidí že jej chci krmit začne vydávat zvuky a pokyvovat hlavou,ale nechá zi dát dvakrát do tlamičky a hned chce ven a létat,pípá pak hodně a pořád chce létat a jíst už vůbec ne.Dnes jsem zkusila uvařit mu rýži jak mi pordil Martin a přidala jsem tam směs pro malé papoušky ve které je již nevyloupaná slunečnice,kterou si loupe hodně.Uvidíme jestli to bude zobat.Pokaždé když jej teď pohladím po hlavě,zobáčku zakloní také hlavu a nechá se na něm drbat (buď mě chce kosnout,nebo se mu to líbí?) začne zase pípat a nebo když před něj dám něco co by mohl sníst,nechce a pípá.Spíše než proč nejí by mě zajímalo co znamená jeho chování,abych jej mohla pochopit.Už jsem o tom psala v předešlé rubrice,ale opravdu bych potřebovala někoho kdo mi pomůže ,řekne co jeho chování může znamenat.Nechuť jíst už kašičku?Mateřský pud?Hledá druhého papouška?Bojí se?Nechce semnou kontakt?Předem děkuji.