Aktuálně: 3 798 inzerátů208 712 diskuzních příspěvků18 232 uživatelů

Elektrické inteligentní krmítko pro kočky

lesnizinka
lesnizinka 09.11.2024, 11:28:11 xxx.xxx.83.21

Trochu spěchám, ani jsem nedočetla ten popis, jak je ono krmítko úžasné. Skončila jsem u obojku, protože moje kočky obojky nemají. Já mám ,,podobné"(ne, není to designová nádhera😉) Mám asi tu nejlevnější Teslu, protože já jsem hrozná držgrešle😜 Ani jsem nevěděla, jestli z toho ti moji rypáci budou jíst🙄 No napůl. Nejdřív vyžerou klasickou misku a až pak jdou jíst z tohohle - nemají k tomu důvěru. Má kameru. Nevýhoda a pro mě velká je to, že ta kamera sice zabírá celkem velký prostor, ale nezabírá granule v misce. Sice vám na mobil pošle:  krmení vydáno (množství si můžete navolit) ale nevíte, jestli ho předtím kočky vyjedly, nebo se v tom jen ponimraly a sype se to všude kolem👎 A druhá nevýhoda právě je, že miska je poměrně malá a plytká. Můžu na ně přes mobil i mluvit. No zkusila jsem to jednou, zdrhnuly a půl dne raděj nežraly😜 Nevím, ale naše kočky by se nejspíš bály, do hentoho cosi, svítícího, strčit hlavu. Mám strašpytle😏 Existují i zřejmě lepší krmítka, dle ceny tedy, i tak je cena třetinová proti z toho odkazu. Možná jsou tam líp ty kamery. Já ho prostě omrkla a objednala na NETu, nevýhody zjistila až doma. Ale jinak spokojenost. Když nejsme doma, kočky vystěhujem do garáže, která je teperovaná a mají tam také zázemí a hlavně s tímto krmítkem jsem klidnější, protože vím, že se dostavily, že žerou..protože jinak jsou někde po zahradě. Když kočka přijde na dosah(u nás, když proleze dvířky do garáže) zachytí ji kamera, pošle alarm na mobil a dává fotky, nebo si můžete rovnou přepnout přímý přenos. 

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.