Aktuálně: 3 841 inzerátů208 023 diskuzních příspěvků18 222 uživatelů

Na jakou mnamku jidlo nalakam venkovni kočky bez domova ?

honza (neregistrovaný) 08.11.2024, 18:00:16 xxx.xxx.92.87

dobry den. Marně se snažíme ochočit si venkovni dvě kočičky. Jedna je neustále v říji a březí, pak vyhublá špinavá a už zase slyšíme řev z páření. Kotata prý žerou ti kocouři (jsou tak k videní) .Chceme jim dát kastraci. Nechtějí granule, ani syrove kuřecí maso. Nic jim neříkají luxusní kočičí paštiky. Vubec je to nenaláká,i jsme zkoušeli aby to nebylo cítit námi, ale na kamerách je nezájem koček. Čemu neodolají ?

lesnizinka
lesnizinka 08.11.2024, 19:45:07 xxx.xxx.83.21

Venkovní plaché kočky, jsou většinou tak hladové, že by sežraly cokoliv, tak je mi to trochu divné. Co jsou luxusní paštiky? Moje kočky jsou nehorázně rozežrané, nevemou si nic nového, žerou jen felixy s rosolem, respective jen ten rosol z nich🙄 Paštiku, nebo jsem, když byl kocour moc nemocný, zkoušela všechny hyper super nejdražší kočičí konzervy…ani se toho nedotknul👎 Takže všechno dojídal ježek a tulák. Ten k nám chodí už 4 roky, kočičák, který nevím kde bydlí, jestli něčí je, ale je nekastrovaný a vychrtlý neustále. Ten sní absolutně všechno kočičí, před lety i psí, co jsem dala ven. Tento rok už dostává stejné věci, jak moje kočky, takže vypadá trochu líp no, zřejmě to bude zase jen do říje. 

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.