Jsem ateista, děkuju ale Bohu, že dneska zvítězil rozum nad zrůdným bláznovstvím a děkuju Bohu i za to, že jsem se toho dožil a děkuju za odklad v podobě 4 roků naděje.
Nejsem na bublinky, jsem pivař. Světím si v lednici od léta Prazdroj z retro edice, je čas ho odzátkovat.
Odpověď na příspěvek uživatele goro z 07.11.2024, 10:00:04
O sekci politika ani nevím? Tady na CHZ? Pak se za trapný omyl omlouvám.
Včelám je jedno všechno, lidem by být nemělo. Zní to jak od Kryla, naprosto nechtěně. Inter arma silent musae - ve válce mlčí můzy a Kryl dodává, že muži by však mlčet neměli. Vlastně jsem to i tak myslel. A ono by to i včelám vadit mohlo, protože progresivci - dříve vítači sluníčkáři a planetisti -globáloteplouši prostřednictvím dárečka Pročka útočili už i na včely a ne jen na samu podstatu normálních lidských životů a jejich potřeb. Není vyhráno a já se snažím nemlčet. Mladí ani nemukají, ozvem se jen my dva dědci a to ještě kdo ví, zda jste na mojí straně😀.
Už to vidím a dokonce jsem to vlákno založil já. Vůbec mi to nedošlo. Omlouvám se. Ale polepšení už slibovat nebudu, stejně jste mi posledně nevěřil, že se budu snažit polepšovat.