Aktuálně: 3 780 inzerátů209 112 diskuzních příspěvků18 233 uživatelů

Kde koupit ...

Lenocka
Lenocka 14.11.2024, 12:43:01 xxx.xxx.34.205

Noo tak mikinu (já říkám tepláky na doma 🤣) jsem riskla a objednala v Číně (Temu). A dopadlo to luxusně, pěkná teplá lehce pružná teplákovina, fena si bahní a já mám klid, že koleno je v teple. A v případě potřeby se to dá krásně vrstvit s tou Hurttou. Cca 430,-Kč

Obrázek
efe
efe 14.11.2024, 13:05:57 xxx.xxx.155.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Lenocka z 14.11.2024, 12:43:01

Já už třikrát sáhla vedle…. teda ne jen na Temu, my prostě troskotáme na tom hrudníku. I když uvedenýma rozměrama by jí to mělo sedět, tak jí do toho nenarvu, protože se nevejde hrudník. Minule jsem objednala Samohýla, super čuper elastickou šprcku, která by se měla natáhnout ve velikosti mini i na bernardýna. A prdlajs, nenarvu to na ní…

Verun
Verun 14.11.2024, 13:42:23 xxx.xxx.220.12
Vahine:

A dobře jste udělala a když Elišce bude sedět, chceme to tady  prosím vidět 😊 taky sobě tak drahý věci nekupuju 🙈 ale hlavně buďte ráda, že když z druhý ruky, tak že k tomu nemáte ještě vyluxovanej účet, jak se to dnes a denně děje. ☝️

A nejhorší je, že když koukám po psích oblečcích-cokoliv pro mojí zvěř, lezou mi pak na seznam.cz reklamy a ne jen mě, ale i manželovi v jeho mobilu, když koukne na seznam a jsem odhalena…🤪Pak musím čelit otázkám : my budem něco kupovat a nejhorší…kolik to stálo? odpovídám jako Bárt Simpson:  bl,  on: ty jednou zkrachuješ…

Verun
Verun 14.11.2024, 13:45:43 xxx.xxx.220.12
efe:

Já už třikrát sáhla vedle…. teda ne jen na Temu, my prostě troskotáme na tom hrudníku. I když uvedenýma rozměrama by jí to mělo sedět, tak jí do toho nenarvu, protože se nevejde hrudník. Minule jsem objednala Samohýla, super čuper elastickou šprcku, která by se měla natáhnout ve velikosti mini i na bernardýna. A prdlajs, nenarvu to na ní…

TAK nějak, záda sedí , krk sedí…ale předek je nadrozměr. proto velikost zvolit velikost u různých výrobců je loterie, pak je to dlouhý …nebo to celkově nesedí. 

Vahine
Vahine 14.11.2024, 14:16:27 xxx.xxx.112.71
efe:

Efe, to bude chtít ještě jednoho menšího pejska s drobným hrudníkem a je vyřešeno, ne?? Co? (úsměv prosím) 🤭🫣…..😂 nejste sama. Jeden náš obleček šel do útulku, jeden šel dočaskám a jeden šel tady jedné kolegyňce z diskuze pro útuláka…taky měřím, měřím…a pak ču.ím

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.