efe:Jste napnutí, jak dopadl další nákup oblečení pro Elišku?
Barča má novou mikinu…
Se už fakt střelim 🤦♀️
ta je tuze pěkná, odkudpak ?
Noo tak mikinu (já říkám tepláky na doma 🤣) jsem riskla a objednala v Číně (Temu). A dopadlo to luxusně, pěkná teplá lehce pružná teplákovina, fena si bahní a já mám klid, že koleno je v teple. A v případě potřeby se to dá krásně vrstvit s tou Hurttou. Cca 430,-Kč
Já už třikrát sáhla vedle…. teda ne jen na Temu, my prostě troskotáme na tom hrudníku. I když uvedenýma rozměrama by jí to mělo sedět, tak jí do toho nenarvu, protože se nevejde hrudník. Minule jsem objednala Samohýla, super čuper elastickou šprcku, která by se měla natáhnout ve velikosti mini i na bernardýna. A prdlajs, nenarvu to na ní…
Vahine:A dobře jste udělala a když Elišce bude sedět, chceme to tady prosím vidět 😊 taky sobě tak drahý věci nekupuju 🙈 ale hlavně buďte ráda, že když z druhý ruky, tak že k tomu nemáte ještě vyluxovanej účet, jak se to dnes a denně děje. ☝️
A nejhorší je, že když koukám po psích oblečcích-cokoliv pro mojí zvěř, lezou mi pak na seznam.cz reklamy a ne jen mě, ale i manželovi v jeho mobilu, když koukne na seznam a jsem odhalena…🤪Pak musím čelit otázkám : my budem něco kupovat a nejhorší…kolik to stálo? odpovídám jako Bárt Simpson: bl, on: ty jednou zkrachuješ…
efe:Já už třikrát sáhla vedle…. teda ne jen na Temu, my prostě troskotáme na tom hrudníku. I když uvedenýma rozměrama by jí to mělo sedět, tak jí do toho nenarvu, protože se nevejde hrudník. Minule jsem objednala Samohýla, super čuper elastickou šprcku, která by se měla natáhnout ve velikosti mini i na bernardýna. A prdlajs, nenarvu to na ní…
TAK nějak, záda sedí , krk sedí…ale předek je nadrozměr. proto velikost zvolit velikost u různých výrobců je loterie, pak je to dlouhý …nebo to celkově nesedí.
efe:Já už třikrát sáhla vedle…. teda ne jen na Temu, my prostě troskotáme na tom hrudníku. I když uvedenýma rozměrama by jí to mělo sedět, tak jí do toho nenarvu, protože se nevejde hrudník. Minule jsem objednala Samohýla, super čuper elastickou šprcku, která by se měla natáhnout ve velikosti mini i na bernardýna. A prdlajs, nenarvu to na ní…
Efe, to bude chtít ještě jednoho menšího pejska s drobným hrudníkem a je vyřešeno, ne?? Co? (úsměv prosím) 🤭🫣…..😂 nejste sama. Jeden náš obleček šel do útulku, jeden šel dočaskám a jeden šel tady jedné kolegyňce z diskuze pro útuláka…taky měřím, měřím…a pak ču.ím
Jste napnutí, jak dopadl další nákup oblečení pro Elišku?
Barča má novou mikinu…
Se už fakt střelim 🤦♀️
Délka zad odpovídala, předpokládám správně? Takže i tahle mikina má hlubší hrudník? Kdyby to byla 35, koupila bych jí, abyste mohla vzít něco jiného, kdybyste chtěla….ale Baruš má od pohledu aspoň 40? Dá se to u ocasu stáhnout?
Edit: ale jako Baruš ta barvička moc sluší! A ona to ví 👀
Eliška má délku zad 35, mikina má být 37-42, ale je šíleně dlouhá. Hrudník je ale přesně akorát, takže kdybych vzala meší velikost, už jí to zas bude přes hrudník malé 😕
Barča má záda 40.
efe:Jste napnutí, jak dopadl další nákup oblečení pro Elišku?
Barča má novou mikinu…
Se už fakt střelim 🤦♀️
ta je tuze pěkná, odkudpak ?
Hurtta Midlayer Warmer
No ta mikča ve vel. 35 má hrudník v tabulce do 50 cm a bělouš má hrudník 53, takže jsme taky mezi velikostmi…ještě, že jsem nepodlehla, když byla mikča horkou novinkou a nekoupila ji 🤔
ELIŠCE by byl na tuty ten overal, co máme ze zoohitu, potažmo bitiba. S velikostí 35 nešlápnete vedle. Není ale až na krk, řeším to přešitou čelenkou po dceři 🙈 víc, jak 25 let mi bylo líto je vyhodit a teď mám dvě přešité na střídání a na tuhou zimu jsem sešila 2 kožešinové parády z rukávů své staré bundy…běloušek má krček akorát a kožešina je to pravá 😃, takže hřeje jako blázen…
@efe Zkuste bully line u Sofa Dogwear - oblečky by měly být konstruované na širší krky a hrudníky. A mají fajn zákaznický servis, vrácení je event. bez problému.
Jj ty znám, Bully line pro nás není, Eliška má vysoko nesený ocas, ale mají řadu Kongo. Včera jsem jim napsala, jestli to bude sedět.
Poprvé se mi jí podařilo vyfotit aspoň trochu zboku, ať vidíte ten hrudník.
Ta Eli se snad opravdu někde v předcích potkala s tím boxerem, jak jste psala 😃 jo hrudníček má pěknej 👍 ale ocásek je mopslí, že?
efe:Poprvé se mi jí podařilo vyfotit aspoň trochu zboku, ať vidíte ten hrudník.
Odkud prosím máte ten postroj a jakou velikost? Nebo je ušitý přesně na míru? Ten bych asi potřebovala. 😊
Já bych se s tím moc netento a prostě bych tu mikinu, co má dlouhá záda, vzadu prostě ustřihla… ne? To nejde? Jo, kdyby to mělo být něco nepromokavého a/nebo funkčního, kde je tisíc technologicky pokročilých vrstev, které se nesmějí potkat s vnějším prostředím, tam bych asi nestříhala, ale třeba zakládala, ale takhle…
Je to 4dox Comfort Plus, velikost S.
Jenže to právě je supr čupr funkční, do toho se mi fakt stříhat nechce…
efe:Je to 4dox Comfort Plus, velikost S.
Děkuji.