Zrzavci dekuju za odkazy, ale prave problem - mame co mame na sklade a zkuste si napsat barvu, treba to vyjde … coz je pro me naprd, ja jich potrebuju hodne naraz a kazdou jinou 😀
Sarah presne 😀
megi dekuju, zkusim. Ale pri rozklikunti konkretni misky pisou ze “barvy dle skladovych zasob” tak prave nevim …
impact to by bylo super, muzu poprosit? Potrebuju osm ruznych barev … njn, ja vim 😀
Leithian pouzite rozhodne nevadi, vzhledem k rychlosti s jakou je Romadura likviduje spis prave naopak 😀 A klidne prave uvitam i vetsi mnozstvi, u nas jsou misky spotrebni zbozi … staci vterina nepozornosti a papalala
Odpověď na příspěvek uživatele Arosek z 12.11.2024, 10:01:05
😀 nemáte je to učit, aby to nosili. Já se divím, že ty supr misky tehdy z Ikei, Tali ešče ve svý magořině nepřeštípla. Kdybych věděla, že je jednou nebudou prodávat, koupila bych do zásoby, ty byly extra levný, supr se to stohuje a nosí.
Nechci zakládat nový téma,tak se zeptám tady. Chci babuši koupit na zimu kabátek,aby jí držel v teple páteř,kyčle. Mírně zateplený a nepromokavý. Úplně nemusí mít takovýten obr nákrčník,myslím,že bude bába i tak nasratá😂 jdu studovat,ale když někdo nahodí tip,budu ráda
Odpověď na příspěvek uživatele janaa z 12.11.2024, 12:01:24
Jsem maximálně spokojená s oblečky od Hurtty, hlavně kvůli možnosti nastavování. Máme jak zateplenou nepromokavou klasiku + lehký overal s nohavicemi a ten je teda skvěle udělanej. Pak je prý moc fajn Rukka. A na FB na mě v posledním týdnu několikrát vyskočil příspěvek někoho, kdo oblečky šije na míru a podle požadavků a na pohled vypadaly moc pěkně.
Asi našlo, já spíš jestli má někdo osobní zkušenost s konkrétním typem. Jí určitě není zima,byť srst není po kastraci tak kvalitní,jak bývala, pořád zastává názor,že procházka bez vyráchání je pro sralbotky (takže ruším trasy,kde mi do tý vody může vlítnout). Ale trošku zhubla a ty klouby a páteř chci,aby měla v teple (nemá poblémy), přeci jen už má na procházkách svoje tempíčko a nelítá jak v deseti😀
Odpověď na příspěvek uživatele janaa z 12.11.2024, 12:28:24
Já mám a kupováno právě tady kdysi. Už je to bohužel dlouho,takže nevím vůbec kdo byl výrobce, ale pro mě naprosto ideální, psa to neomezovalo v pohybu nijak a zajistilo mu to teplíčko. Bubi byla z útulku, na nic takovýho nejspíš nezvyknutá a uvítala to hned z první. Teď jsem to našla na bazoši, je to tohle
Nijak složitě se to neoblíká, je to jednoduchý . Prostě se to přehodí a zapne jen u krku na sucháč a pod bříškem, dole, není to kolem celýho. Kdyby někdo věděl značku třeba?
Odpověď na příspěvek uživatele janaa z 12.11.2024, 12:28:24
Na zoohitu mají teď všechny velikosti a mají tam fotky v detailu a recenze. No a pokud pes nepohrdne nohavičkama…. Máme 2 a střídáme je, když se pes zmatlá. Nevýhoda- není úplně nepromokavý, ale musel by být silný déšť nebo dlooouhá procházka ve středně silném dešti, aby obleček promoknul skrz. Nohavičky jsou prodyšnější, obleček pohodlný, bělouš se v tom pohybuje dobře…viz foto z netu a bělouš hned vedle.
Na zoohitu mají teď všechny velikosti a mají tam fotky v detailu a recenze. No a pokud pes nepohrdne nohavičkama…. Máme 2 a střídáme je, když se pes zmatlá. Nevýhoda- není úplně nepromokavý, ale musel by být silný déšť nebo dlooouhá procházka ve středně silném dešti, aby obleček promoknul skrz. Nohavičky jsou prodyšnější, obleček pohodlný, bělouš se v tom pohybuje dobře…viz foto z netu a bělouš hned vedle.
Dík,ale myslím,že dát jí obleček s nohavičkama,tak mě rozsápe na cucky😂
Nicméně koukám,že tam taky mají velký výběr,projdu to. Jako Hurtta expedition parka se mi líbí,ale ta cena zas tak ne,nooo
Hunter Uppsala - má to vyndavací fleecovou vložku, takže je to buď bunda nebo jen pláštěnka a hlavně to sedí i psovi s hrudníkem. Kupovala jsem Barče. Podobné, kolem 20 eur, se dají koupit v DE v Krämeru - ty jsem brala Elišce a Vasilovi.
Ahoj, nevím kam to dát, protože tu neni nic jako “hlodavčí pokec”, a nechci zakládat téma, ale mám otázku. Máte něco jako cestovní klec? Myslím klec, kam dát morčata, když cestuju(resp. moje rodina a já), třeba na chatě. Díky za odpovědi.
Ahoj, nevím kam to dát, protože tu neni nic jako “hlodavčí pokec”, a nechci zakládat téma, ale mám otázku. Máte něco jako cestovní klec? Myslím klec, kam dát morčata, když cestuju(resp. moje rodina a já), třeba na chatě. Díky za odpovědi.