Vim ze uz tu byly dotazy na oblecky a pod., ale verim, ze obecne stale nekdo neco shani a uvita radu kde … toz proc ne zde 🙂
Napriklad ja ted momentalne bezvysledne shanim:
Klasicka bezna obycejna plastova miska pro psa. Pozadavkem je aby byla alespon o objemu 750 ml, dole s ockem/ouskem/nevim jak to nazvat a predevsim v MNOHA ruznych barvach ze kterych si mohu vybrat. A aby byly vsechny v jednom typu a sly nasledne stohovat.
Jako inspiraci vkladam (snad) obrazek a velmi uvitam napady kde poridit, at uz e-shop nebo kontakt na vyrobce/distributora. Pac vsude bud nemaji, nebo maji jednu, max. dve barvy, pripadne bez moznosti volby barvy … coz je pro nas jaksi naprd.
Jeee, když už to tu je, já bych zas potřebovala takovou tu silikonovou podložku s integrovanou miskou, která se z toho dá vyndat. Aby, když pes žere, stál nohama na podložce a tím fixoval misku proti cestování. Snad to píšu srozumitelně.
Odpověď na příspěvek uživatele Arosek z 05.11.2024, 10:47:30
Mrkněte na JK ANIMALS. Případně můžu kouknout u mě naproti ve zverimexu, kde jsem je od nich kupovala vloni. Mají litr minimálně. Klidně tam načíhnu a kdyby měli, tak je koupím a pošlu.
PS: Moje jsou špinavý. 😆 Používám je jen v zimě na krmení v kotcích, takže teď ležely ladem. 😆
Vasil žere takovým stylem, že miska během krmení procestuje půl domácnosti a ohodí zdi v radiusu tři metry… on by hnul i s betovou miskou. Dneska jsem mu to dala do silikonovýho slowfooderu, bylo to trochu lepší, miska odcestovala asi jen metr…